Спечелете 333 ваучера за гориво и 555 плажни кърпи от Морени

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 септември 2024

Как се участва:

Чрез покупка на вафли Морени за поне 2 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Механизъм на Промоцията /Играта/:

        Стъпка 1: Купи вафли Морени на обща стойност минимум 2 лв. Необходимо условие е закупуването на вафли Морени на общата стойност от не по-малко от 2 лв. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка или една фактура от Метро кеш енд Кери България ЕООД.

        Стъпка 2: Регистрирай валиден мобилен телефонен номер, стойността и номера на касовата бележка или 10-цифрения номер на фактурата от Метро кеш енд Кери България ЕООД и общата сума с ДДС от фактурата на интернет страницата www.moreni.bg

        При регистрацията участникът трябва:
            да въведе номера на касовата бележка или 10-цифрения номер на фактурата от Метро кеш енд Кери България ЕООД
            да въведе общата сума от закупените вафли Морени
            да отбележи, че не е робот
            да въведе валиден мобилен номер
            да потвърди (чрез чек-бокс), че желае да участва и е съгласен с Официалните правила на Промоцията, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта www.moreni.bg, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.moreni.bg

        При първа регистрация, потребителите ще трябва да потвърдят телефонния си номер. За целта те ще получат SMS с код за въвеждане телефонния номер, който са попълнили в регистрационната форма. Само след въвеждане на кода те ще могат да завършат регистрацията си.

        Стъпка 3: След успешна регистрация на поне 1 касова бележка, потребителят има право да избере за коя награда да участва – плажна кърпа или ваучер за гориво от Shell на стойност 50 лв.
        В случаите, в които потребителят е избрал да участва за Моментна награда – плажна кърпа, то той разбира веднага дали печели. Ако регистрираната от него касова бележка не печели, регистрацията се натрупва за спечелването на Седмична награда - ваучер за гориво от Shell на стойност 50 лв.

Награди:

        - Моментни награди - плажна кърпа, 555 бр. за периода на Промоцията (Игратa), наричани по-долу за краткост „моментни награди“.

        - Седмични награди - ваучер за гориво от Shell на стойност 50 лв, 333 бр. за целия период (наричана по-долу за краткост „седмична награда“) - за да участва в тегленето на седмична награда, потребителят трябва да регистрира 1 касова бележка за тази награда.

        Ваучерите могат да се използват във всички търговски комплекси Shell в България. Ваучерите са с валидност от 12 месеца. Ваучери с изтекла валидност не се приемат в търговските комплекси на Shell и не може да бъдат преиздавани с нова валидност. При заплащане с ваучера не се връща ресто, но е възможно комбинирано плащане с друг метод за сума над стойността на ваучера.

        За участие за моментна награда e необходимо потребител да регистрира ЕДНА КАСОВА бележка на стойност минимум 2 лв.
        Потребител влиза в тегленията за седмична награда с регистрация на ЕДНА КАСОВА бележка на стойност минимум 2 лв. или в случай, че не е спечелена моментна награда, участието се прехвърля към тегленето за седмичната награда.

        След избор на участие за моментна награда и успешна регистрация на една касова бележка, участникът ще разбере веднага дали печели. След успешна регистрация на една касова бележка и избор на участие за седмична награда, както и в случай, че не е спечелена момента награда, участникът автоматично влиза в тегленето за седмична награда за съответния период. Тегленията за седмични награди ще се проведат според графика, описан по-долу.

        Ако участник е влязъл в томболата за седмична награда с регистрация в определен период и не я е спечелил, то тази регистрация се прехвърля и участва в следващите тегления за седмични награди до спечелването на такава или до изтичане на Промоцията.

        Печелившите касови бележки не участват в следващите тегления или в натрупването за седмичната награда.

        Моментни награди - плажна кърпа, 555 бр. за периода на Промоцията (Игратa). Разпределението на наградите ще се извършва на произволен принцип и по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено и равномерно разпределяне на наградите на база регистрации в Промоцията. В периода са предвидени за спечелване средно по 12 броя моментни награди дневно. Всички печеливши касови бележки не участват в следващите тегления.

        Печелившите ще бъдат публикувани до 48 часа от момента на изтегляне на www.moreni.bg като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на страницата.

        Седмични награди – ваучер за гориво от Shell на стойност 50 лв, 333 бр. за периода на Промоцията (Игратa). Тегленето на седмичните награди ще се извърши сред всички участници, регистрирали 1 касова бележка, която не е била печеливша за моментната награда по време на периода на активността. Разпределението на периодите за теглене на седмична награда на Промоцията (Играта) е както следва:
            Период 1: 01.08. - 7.08.2024 г. (7 дни), тегленето се извършва на 8.08.2024 г., за този период са предвидени 48 броя ваучери за гориво от Shell на стойност 50 лв.
            Период 2: 8.08. – 14.08.2024 г. (7 дни), тегленето се извършва на 15.08.2024 г., за този период са предвидени 48 броя ваучери за гориво от Shell на стойност 50 лв.
            Период 3: 15.08. – 21.08.2024 г. (7 дни), тегленето се извършва на 22.08.2024 г., за този период са предвидени 48 броя ваучери за гориво от Shell на стойност 50 лв.
            Период 4: 22.08. – 28.08.2024 г. (7 дни), тегленето се извършва на 29.08.2024 г., за този период са предвидени 48 броя ваучери за гориво от Shell на стойност 50 лв.
            Период 5: 29.08. – 4.09.2024 г. (7 дни), тегленето се извършва на 5.09.2024 г., за този период са предвидени 48 броя ваучери за гориво от Shell на стойност 50 лв.
            Период 6: 5.09. – 11.09.2024 г. (7 дни), тегленето се извършва на 12.09.2024 г., за този период са предвидени 48 броя ваучери за гориво от Shell на стойност 50 лв.
            Период 7: 12.09. – 15.09.2024 г. (4 дни), тегленето се извършва на 16.09.2024 г., за този период са предвидени 45 броя ваучери за гориво от Shell на стойност 50 лв.

        Касовите бележки натрупани за участие за Седмична награда от един период, с които не е спечелена награда, се прехвърлят автоматично за ново участие в следващ период.

        Тегленето на печелившите участници за седмична награда ще се извърши чрез специално разработен за целта софтуер. Печелившите ще бъдат обявени на www.moreni.bg като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на страницата.

Един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на Промоцията /Играта/. т.е. един участник може да спечели максимално 1 бр. плажна кърпа и 1 бр. ваучер за гориво от Shell на стойност 50 лв.

Единният идентификатор на всеки участник е реален и действащ мобилен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един мобилен номер.

Печелившите участници за моментна награда ще бъдат известени чрез съобщение на екрана и със SMS на мобилния номер, подаден при регистрация. Печелившите ще трябва да позвънят, за да подадат валидни данни за доставка на наградата на 0882618984 цената на едно обаждане е според тарифния план на абоната). Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката. Печелившите участници за седмична награда ще бъдат известени чрез SMS на мобилния номер, подаден при регистрация. Печелившите участници за седмична награда ще получат телефонно обаждане от представител на Организатора на играта с цел валидиране на печелившите касови бележки. В случай, че печеливш участник не предостави тази информация, награда не се предава и се изтегля друг участник на негово място.

Един участник може да направи максимум 8 регистрации в рамките на денонощие. Един участник може да направи максимум 80 регистрации за целия период на Играта. Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж. С една касова бележка може да бъде спечелена само една награда.

Печелившите участници получават наградите си след представяне на печелившата/те касова/и бележка/и за закупените вафли Морени на куриера. Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупен артикул на касовата бележка. Като изключение сме готови да приемем касови бележки с допълнително написано от продавача име на закупения продукт. В този случай, обаче, касовата бележка трябва да бъде подписана и подпечатана от съответния търговец.

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВАТА БЕЛЕЖКА НА МЯСТО, КОЕТО ДА СЪХРАНИ НЕЙНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА!

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 дни след подаването на адрес за доставка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара