Спечелете ваучер за 1000 лв., пикник комплекти и плюшени мечета Pom-Bar

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 20 октомври 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта и/или покупка на промоционален продукт Pom-Bar и регистрация на код.

Пълни правила:

Периодът за участие в Играта по механика № 1, участието в която е обвързано с покупка на продукт и се участва за дневни и седмични награди (дневната награда е плюшено мече, а седмичната – комплект за пикник, включващ хладилна чанта и одеяло за пикник), е от 26.08.2024 г. до 20.10.2024 г. или до изчерпване количествата на участващите в Играта продукти.

Периодът за участие в Играта по механика № 2, участието в която не е обвързано с покупка на продукт и се участва за голямата награда (ваучер за почивка на стойност 1000лв с ДДС от туристическа агенция,) е от 26.08.2024 г. до 20.10.2024 г.

За участие в Играта е необходимо участниците да си направят регистрация на уебсайта www.game.pombar.bg, при която регистрация се създава личен профил на участника. Със създадения личен профил участникът може да участва в двете механики на Играта, като за участието си в съответната механика на Играта следва да бъдат изпълнени и останалите условия за участие в съответната механика на Играта. За регистрацията на личен профил е нужно да бъдат предоставени електронна поща, две имена и телефонен номер на лицето. За регистрацията е необходимо участникът да даде съгласие за обработване на личните му данни за целите на Играта.

Играта включва две механики за участие:

Механика №1 за участие в тегления за дневни и седмични награди: дневни награди – общо 500 бр. плюшени мечета Pom-Bar и седмични награди, общо 65 броя комплекти за пикник, включващи всеки хладилна чанта и одеяло за пикник.

Механика №2 за участие в теглене за голямата награда – 1 бр. ваучер за почивка на стойност 1000лв с ДДС от туристическа агенция.

МЕХАНИКА №1 за участие в тегления за дневни и седмични награди.

За участие в тегленето за спечелване на дневни награди от Механика № 1 се изисква потребителят да си направи регистрация, като създаде свой потребителски профил на сайта на www.game.pombar.bg, при която регистрация предоставя данни за негови електронна поща, две имена и телефонен номер и дава съгласие за обработване на личните му данни за целите на Играта чрез използване на поле за отметка . Участието в Играта за спечелване на награди от Механика №1 е обвързано с покупка на продукт, предлаган от Организатора.

За да участва в Играта за спечелване на награда от Механика №1, потребителят трябва да закупи поне един продукт от участващите в промоцията продукти Pom-Bar (подробно посочени по-долу) в периода от 26.08.2024 г. до 20.10.2024 г. Всички промоционални опаковки с продукти, участващи в Играта за спечелване на награди от Механика № 1, са маркирани със стикер, указващ Играта, неразривна част от опаковката. Върху стикера присъства QR код, който служи за пряк път до уеб страницата www.game.pombar.bg, където се провежда Играта. Внимание: В зависимост от това какъв QR-бар код четец ползва съответният потребител има риск потребителят да стане обект на рекламни съобщения от трети лица и/или да бъде насочен към сайтове, с които Организаторът „Интерснак България“ ЕООД и сайтът на www.game.pombar.bg нямат нищо общо и съответно не се контролират от „Интерснак България“ ЕООД. Организаторът не носи отговорност ако потребителят достъпи сайт, различен от www.game.pombar.bg.

На гърба на промоционалните опаковки се съдържа уникален 14 цифрен код обозначен с “ПРОМОКОД:…”. За да участват в тегленията за дневни и седмични награди, участниците трябва, след вход в потребителския си профил на сайта www.game.pombar.bg, да регистрират 14-цифрения код обозначен с „ПРОМОКОД:…“. Всеки 14-цифрен код може да бъде регистриран само веднъж. Регистрираният код участва във всички тегления за дневни и седмични награди до спечелване на награда с него или до последното теглене на дневни и седмични награди от Играта, което от двете обстоятелства настъпи първо. Всеки код, изтеглен като печеливш за дневна или седмична награда, отпада от следващите тегления. С всеки код може да се спечели само една награда.

Продуктите Pom-Bar, които участват в промоционалната кампания (Играта по Механика № 1) са следните:

Пом Бер 50г оригинал
Пом Бер 50г сирене
Пом Бер 50г кетчуп
Пом Бер 50г сметана
Пом Бер 80г оригинал
Пом Бер 80г сирене

В промоционалната кампания участват само продукти Pom-Bar с промоционална опаковка, обозначена със стикер и съдържащи промокод. Общият брой на всички продукти с промоционални опаковки е 1,333,596.

Получаване на награда от Механика № 1: всички спечелени награди, при изпълнение на посочените по-долу условия, ще бъдат изпратени до адрес на територията на Република България, посочен от съответния участник, спечелил награда.

За спечелването на наградата от Механика № 1 на спечелилия участник ще му бъде изпратен уведомителен имейл, в срок от 10 дни от тегленето на наградите.  Участникът, спечелил наградата, следва в срок от 10 дни от получаване на уведомителния имейл да върне отговор на същия с данни за точен адрес на територията на Република България за получаване на наградата, снимка на печелившата опаковка от продукт, ясно показваща 14-цифрения код, който потребителят е регистрирал на сайта и с който печели своята награда и телефон за контакт.

С изпращането на снимката на печелившата опаковка от продукт, ясно показваща 14-цифрения код, който потребителят е регистрирал на сайта и с който печели своята награда, потребителят/участникът валидира правото си да получи спечелената награда.

Спечелилите награда участници се обявяват и на уебсайта www.chio.bg, като се посочват две имена и дата на изтегляне. С участието си в Играта всеки участник дава съгласието си при спечелване на награда да бъдат обявени двете му имена на уебсайта www.game.pombar.bg.

МЕХАНИКА №2 за участие в теглене за голяма награда. Участието в Играта по Механика № 2 не е обвързано с покупка на продукт.

За участие в тегленето за спечелване на голяма награда от Механика № 2, а именно 1 бр. ваучер за почивка на стойност 1000лв с ДДС от туристическа агенция, се изисква потребителят да си направи регистрация на сайта на www.game.pombar.bg, при която регистрация предоставя данни за негови електронна поща, две имена и телефонен номер и дава съгласие за обработване на личните му данни за целите на Играта чрез използване на поле за отметка.

За да участва в тегленето за спечелване на голямата награда от Механика № 2, потребителят, който вече се е регистрирал на сайта www.game.pombar.bg и е влязъл в профила си, трябва успешно да стартира бутона „Играй“ на сайта www.game.pombar.bg, като по този начин участва в Играта по Механика № 2 за спечелването на голямата награда. При всяко успешно стартиране, потребителят бива уведомен, че опитът му е успешен, чрез служебно съобщение на сайта. От профила си на сайта, който всеки участник създава индивидуално и по свое желание, участникът може да  следи  хронологията на успешно стартиране на бутона „Играй“. Всеки участник ( с профил) има право само по 1 път на ден (за 24 часа от 00:00 часа до 23:59 часа на съответния ден от периода за участие в Играта по Механика № 2) да стартира бутона „Играй“ на сайта в Играта по механика № 2, като при повторен опит в рамките на деня, системата няма да му позволи бутона „Играй“ да бъде стартиран повторно. Всяко следващо (след първото) успешно стартиране на бутона „Играй“ увеличава шансовете на участника за спечелване на голямата награда, защото при тегленето на съответната награда всеки участник участва с броя стартирания на бутона „Играй“на уебсайта.

С всяко стартиране на бутона „Играй“ участникът участва в тегленето на голямата награда, като участва с броя стартирания на бутона „Играй“, направени от участника по време на целия период на кампанията. Голямата награда се печели от един участник.

На 21.10.2024 г. ще бъде изтеглена голямата награда – 1 бр. ваучер за почивка на стойност 1000лв с ДДС от туристическа агенция, като подробните характеристики на наградата са описани в точка 8.2. При тегленето на голямата награда ще бъдат изтеглени и 3 (трима) резервни участници.

За спечелването на наградата от Механика № 2 спечелилият я участник ще бъде уведомен с телефонно обаждане на посочения от него телефонен номер и ще му бъде изпратен уведомителен имейл, в срок от 10 дни от тегленето за съответната награда. В имейла, с който участникът се уведомява за спечелване на голямата награда, Организаторът изпраща като прикачен файл и формуляр на декларация за получаване на наградата, като участникът спечелил наградата следва в срок от 10 дни от получаване на уведомителния имейл да върне отговор на същия с данни за точен адрес на територията на Република България за получаване на наградата, както и като прикачен файл към отговора да изпрати декларацията за получаване на наградата с попълнени данни за неговите три имена, ЕГН/ЛН/ЛНЧ/Служебен № от регистъра на НАП, БУЛСТАТ на физическо лице, постоянен адрес по лична карта и телефон за контакт (без подпис на декларацията), която декларация ще му бъде предоставена за подпис при получаване на наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара