Спечелете преобразване и фотосесия и комплекти с продукти Pantene

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 август 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Pantene от магазини Лили и качване на снимка или reel в инстаграм.

Пълни правила:

Играта се провежда в търговските обекти на „Лили Дрогерие“ ЕООД).

В Кампанията участват всички продукти с марка Pantene (без значение от размер или разфасовка), дистрибутирани от „Проктър и Гембъл България” ЕООД и предлагани в търговските обекти и онлайн магазина на Лили Дрогерие, наричани по-долу „Продукти“. Върху участващите в Кампанията продукти няма изрично обособено обозначение, че участват в Кампанията. За избягване на всякакво съмнение, участниците в Кампанията се считат уведомени, че в Кампанията не участват други продукти освен горепосочените.

Участието в Кампанията е обвързано със закупуване на един или повече от горепосочените Продукти. Покупката следва да е направена през периода на Кампанията – това се установява от датата на касовата бележка/фактурата. В случай че касовата бележка/фактурата е с дата, предхождаща началото на Кампанията, участието с нея ще е невалидно и няма да отговаря на настоящите Правила.

За да участва в Кампанията за спечелване на една от наградите по точка 7.1. от настоящите Правила, всеки участник трябва да изпълни следните стъпки:

Стъпка 1: Да закупи наведнъж един или повече продукти с марка Pantene, независимо от размера и разфасовката, на минимална обща стойност 9.99 лв. с ДДС, от някой от търговските обекти на Лили Дрогерие или на https://shop.lillydrogerie.bg/ през периода на Кампанията и да запази касовата бележка/фактурата от направената от него покупка.

Стъпка 2: Да качи снимка или reel (с изключение на story) в собствения си профил в Instagram с хаштаг #NextPanteneStar.
*Профила на участника трябва да е публичен, за да може да участва

Снимките/reels, които участниците ще публикуват в Инстаграм за участие в Кампанията, трябва да включват #NextPanteneStar, косата да е пусната и състоянието й да е ясно видимо на снимката (снимката да е ясна и чиста, да не е обработвана, да не е преекспонирана и да не включва филтри).

Участниците трябва да участват само със снимки/reels, които са оригинални (заснети от самите тях), които не нарушават авторските права или други права на трети страни, и които не съдържат изображения или други лични данни за тях или лица, които не са съгласни да бъдат включени. Не трябва да се публикуват снимки на непълнолетни лица. Чрез включването си в Кампанията, участниците се съгласяват тяхната публикувана снимка да бъде ползвана за целите на Кампанията.

Участниците трябва да пазят касовата бележка/фактурата без повреди по нея, за да удостоверят покупката си в случай на спечелване. В случай че участник спечели, той трябва да изпрати снимка от оригиналната касова бележка/фактура на и-мейл на Организатора за проверка (igra@grey.bg). Оригинала на касовата бележка остава при участника.

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците в Кампанията, са следните:
а.) 3 (три) бр. преобразяване и фотосесия за рекламна кампания. Всяка от наградите е на максимална стойност до 999 лв. с ДДС
б.) 30 (тридесет) бр. комплект продукти Pantene Repair & Protect, съдръжащи шампоан 360 мл, балсам 220 мл, Miracle Serum балсам 200 мл, маска 300 мл и олио 100 мл, всеки на обща стойност 65.01 лв. с ДДС

Тегленето на печелившите участници на наградите посочени в чл. 7.1. (б) се осъществява от Организатора до 7 работни дни след края на Кампанията, по предоставен списък на участници от страна на Партньора, и ще бъде проведено в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 30 печеливши участници и 30 резервни. Всеки от резервните печеливши участници може да замести предходния изтеглен, при условие, че не може да се установи контакт с някой от печелившите участници или по друга причина не може да получи награда, съгласно условията на настоящите Правила.

Печелившите на наградите посочени в чл. 7.1. (а) ще бъдат избрани от жури, включващо двама представители от Организатора и двама представители от Възложителя, до 7 работни дни след края на Кампанията. Ще бъдат избрани 3 печеливши участници и 9 резервни. Всеки от резервните печеливши участници може да замести предходния избран, при условие, че не може да се установи контакт с някой от печелившите участници или по друга причина не може да получи награда, съгласно условията на настоящите Правила. Избраните печеливши и резерви ще бъдат документирани с протокол, от страна на журито.

В срок от 3 дни след тегленето и избирането на журито, печелившите участници ще бъдат обявени на официалната Instagram страница на Pantene Bulgaria от страна на Партньора в публикация тип “Story” и в коментар под поста, анонсиращ Кампанията. Печелившите трябва да изпратят лично съобщение на официалната Instagram страница на Pantene Bulgaria, за да разберат как да се свържат с Организатора за всички подробности относно проверката и получаването на наградата. От момента на тегленето те стават потенциални печеливши на наградата и ще трябва да подадат на Организатора необходимите данни и снимка от оригинал касова бележка/фактура в 5-дневен (петдневен) срок след обявяването в Instagram, за да могат да бъдат верифицирани като официални победители. На касовата бележка/фактурата трябва да са видими: нейният номер; дата на покупката, която трябва да е в периода на Кампанията; както и името и стойността на закупените продукти с марка Pantene.

Печелившите участници трябва да се свържат с Организатора, за да валидират касовата бележка/фактурата, да заявят валидни данни за доставка на наградата – две имена, телефон и точен адрес за доставка, както и да предоставят данни, необходими за деклариране на наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара