Спечелете фото принтери, брандирани плажни кърпи и текстилни торби

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 1 септември 2024

Как се участва:

Чрез продукт Мента Пещера за поне 3.50 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните условия:

    Да закупи продукт Мента Пещера на стойност над 3,50 лв. (три лева и петдесет стотинки) в периода на Играта (5 август – 1 септември, 2024 г.); 

    Да се регистрира за участие в Играта на официалната уеб страница на Мента Пещера: www.menta.bg. При регистрация Участникът посочва двете си имена, електронна поща, мобилен тел. номер, и данни на касовия бон. Един уникален номер на касов бон може да бъде регистриран само веднъж. Всеки един участник може да участва с неограничен брой регистрирани касови бонове.   

    Да запази касовия си бон, чийто данни е регистрирал, и да е в състояние да го покаже, в случай че е сред победителите в Играта.

С участието си в Играта Участниците имат възможност да спечелят следните награди:

•  56 (петдесет и шест) брандирани текстилни торби;
•  56 (петдесет и шест ) брандирани кърпи за плаж;
•  4 (четири) фото принтера Canon SELPHY Square QX10.

Организаторът запазва правото си при изчерпване на наличните количества от посочените награди, да ги заменя с такива със сходно предназначение и стойност, след направено уведомление за това на официалната страница на промоцията.

Тегленето на наградите се осъществява веднъж седмично - в понеделник, както е посочено по-долу. Печелившите Участници в Играта ще бъдат определени на случаен принцип - чрез теглене на томбола, включваща имената на всички Участници. За всяко едно теглене на наградите има предвидени следния тип и брой награди:

- седмица 1 – от 5 август до 11 август – тегленето на печеливши ще бъде на 12 август и наградите ще бъдат: 14 бр. брандирани текстилни торби, 14 бр. брандирани кърпи за плаж и 1 бр. фото принтер Canon SELPHY Square QX10. Обявяването на изтеглените победители ще бъде не по-късно от 13 август 2024 г.

- седмица 2 – от 12 август до 18 август – тегленето на печеливши ще бъде на 19 август и наградите ще бъдат: 14 бр. брандирани текстилни торби, 14 бр. брандирани кърпи за плаж и 1 бр. фото принтер Canon SELPHY Square QX10. Обявяването на изтеглените победители ще бъде не по-късно от 20 август 2024 г.

- седмица 3 – от 19 август до 25 август – тегленето на печеливши ще бъде на 26 август и наградите ще бъдат: 14 бр. брандирани текстилни торби, 14 бр. брандирани кърпи за плаж и 1 бр. фото принтер Canon SELPHY Square QX10. Обявяването на изтеглените победители ще бъде не по-късно от 27 август 2024 г.

- седмица 4 – от 26 август до 1 септември – тегленето на печеливши ще бъде на 2 септември и наградите ще бъдат: 14 бр. брандирани текстилни торби, 14 бр. брандирани кърпи за плаж и 1 бр. фото принтер Canon SELPHY Square QX10. Обявяването на изтеглените победители ще бъде не по-късно от 3 септември 2024 г.

Печелившите Участници в Играта ще бъдат определени на случаен принцип - чрез теглене на томбола, включваща имената на всички Участници. С оглед опазването на личните данни на официалната уеб страница на Мента Пещера: www.menta.bg ще бъдат публикувани електронните адреси на спечелилите участници със заличени символи. Наред с това  Победителите ще получат на личния си електронен адрес, посочен при регистрацията им за Играта, писмо с подател office@levelone.bg и заглавие на писмото „MENTA UNIVERSE 2024 – WINNER” с допълнителна информация какво трябва да направят, за да получат по куриер спечелената награда.

В срок до 10 (десет) дни след обявяването на победителите на уебсайта menta.bg, спечелилите Участници трябва да предоставят име, фамилия, пощенски адрес и мобилен телефон за контакт посредством съобщение на следния адрес: office@levelone.bg. Ако в посочения срок печеливш Участник не подаде нужните данни за получаване на наградата, то той загубва правото си да получи наградата.

Спечелилите участници ще получат своите награди по поща/ куриер на посочения от тях адрес, до 20 дни след получаване на данните за доставка, срещу представяне на документ за самоличност и валиден касов бон, удостоверяващ покупката на продукт Мента, спрямо записаното в глави IV и V на настоящите Правила, и съответстващ на регистрирания касов бон в Играта, от страна на съответния победител.  

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара