Спечелете електронни четци - eBook, Amazon Kindle 2022

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 4 септември 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Nesquik и/или KitKat за поне 5 лв. от магазини Lidl и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Играта се провежда само във верига магазини на „LIDL“ на територията на Република България.

В Играта участват продуктите с марките NESQUIK®375g зърнена закуска; Cookie Crisp 375g зърнена закуска; и KITKAT® 330g зърнена закуска.

За срока на Играта, посочен в точка 2,(1) по-горе, могат да бъдат спечелени общо:

5 броя електронни четци -  eBook, Amazon Kindle 2022.

Не се допуска замяна на спечелена награда с паричната ѝ равностойност или с друга награда.

За да участва в Играта потребителят трябва да:

(а) закупи по свой избор от участващите продукти с марките NESQUIK®375g зърнена закуска; и/или Cookie Crisp 375g зърнена закуска; и/или KITKAT® 330g зърнена закуска, подробно описани в т. 3 по-горе, за минимум 5 (пет) лева в един фискален бон. Покупката трябва да се е случила в периода на Играта, посочен в тока 2, (1) по-горе и от магазин на веригата „LIDL“ на територията на Република България.

 (б)  регистрира номера на фискален (и) бон(ове) от закупените продукти, участващи в Играта на Интернет адрес: www.nestle.bg/minions-promo („Сайта на Играта“). Ако не присъстват участващи продукти, закупени на  минимална стойност, покупката не е извършена в периода на Играта или от магазините на LIDL на територията на Република България, участникът ще бъде дисквалифициран. Номерата на фискалния/те бон/ове могат да се регистрират 24 (двадесет и четири) часа в денонощието, в периода на Играта.

 (в) запази фискалния/ите бон/ове до 60 (шестдесет) дни след края на Играта.

Един потребител може да участва с един фискален бон, само веднъж. Един потребител има право на неограничен брой участия с различни фискални бонове, отговарящи на условията на Играта. Един участник има право само на  една награда, независимо от броя участия и броя на регистрираните фискални бонове.

След изтичане периодът на Играта, Организаторът прави проверка на всички регистрирани участници и създава списък с всички валидирани участници, чиито регистрации отговарят на условията на настоящите правила. Регистрации, които не отговарят на настоящите правила ще бъдат премахвани и няма да участват в тегленето на печелившите.

На случаен принцип чрез специализиран софтуер, в присъствието на представители на „Нестле България“ АД, от списъка по предходната т.7(1), ще бъдат изтеглени  5 (петима) печеливши участници. и 2 (двама) резервни участници, в случай че не може да се установи контакт с някои от печелившите.

С изтеглените печеливши ще бъде осъществена връзка чрез имейла, който са посочили при регистрация. Изтеглените печеливши следва да отговорят на имейла на Организатора, като чрез отговора си следва да предоставят ясно четима снимка на фискалния/ите бон/ове , от която снимка ясно да се вижда номера на фискалния/ите бон/ове. Снимката следва да бъде изпратена в срок до 7 (седем) дни. След проверка и валидиране на снимката на фискалния бон, представител на Организатора и/или на Агенцията ще се свърже със спечелилите с цел уточняване на телефон за връзка и адрес, на който да бъде доставена наградата. Ако изтеглен за печеливш участник, не предостави ясно четима снимка на фискалния/ите бон/ове по предходното изречение, в посочения срок, същият участник ще бъде дисквалифициран и Организаторът ще предостави наградата на друг участник, отговарящ на условията изтеглен като резерва.

Печелившите номера на фискални бонове и телефонен номер без последните три цифри ще бъдат публикувани до  16.09.2024 г. на www.nestle.bg/minions-promo

За да получи наградата, спечелилият трябва да:

- представи за справка на куриера регистриран и изтеглен като печеливш  фискален бон,  който ще бъде върнат веднага. Ако същият не бъде представен, спечелилият участник губи правото да получи наградата;

- представи лична карта, за да удостовери самоличността си, която се връща веднага;

- попълни и предостави на куриера декларация за получаване на наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара