Спечелете кошници с вкусни продукти от My Day в конкурс за рисунка

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 септември 2024

Как се участва:

Чрез изпращане на рисунка.

Пълни правила:

В Конкурса имат право да участват лица от 4 (четири) до 12 (дванадесет) годишна възраст включително.

Участниците трябва да са с постоянно пребиваване на територията на Република България, представлявани от свой родител/настойник в Конкурса.

Всяко дете може да участва в Конкурса само с една индивидуална авторска рисунка. В случай, че участник е участвал с повече от една рисунка в Конкурса, журито ще избере само една от изпратените рисунки и само тя ще бъде оценена.

За участие в Конкурса, участниците е необходимо самостоятелно да нарисуват рисунка на тема „Моето лято с мляко Myday” и да я изпратят на Организатора, чрез своя родител/настойник, както е предвидено в настоящите Правила.

Рисунката трябва да бъде на хартиен лист с формат А4 (или лист от стандартен блок или скицник).

Не са предвидени ограничения в използваните материали, инструменти и техники на рисуване, стига рисунката да е нарисувана на ръка и върху хартиен лист.

На всяка рисунка отпред трябва да е посочена следната информация на участника:
- Име и фамилия на детето;
- Възраст;

Конкурсът се провежда в периода от 15.08.2024г. (петнадесети август две хиляди двадесет и четвърта година) до 15.09.2024г. (петнадесети септември две хиляди двадесет и четвърта година), в който участниците, чрез своя родител/настойник изпращат рисунките си на „Кремио“ ЕАД до следния email на Организатора: igra@myday.bg.

Участниците изпращат рисунките, като е необходимо същите да са заснети с високо качество на дневна светлина и да показват максимално добре нарисуваното от участника.

Всяка рисунка се оценява поотделно от тричленно жури, в чийто състав влизат представители на „Кремио“ ЕАД и Сдружение „SOS Детски селища България“. Непосредствено след като Журито определи крайното класиране в Конкурса, победителите в Конкурса ще бъдат известени чрез имейл на предоставените от тях електронни адреси при изпращането на рисунката. Заедно с изпращането на имейла, ще бъде изпратена и изрична декларация – съгласие за обработка на личните данни и начина на използване на рисунката, която следва да бъде попълнена, подписана и изпратена от родителя/настойника на детето.

Журито ще избере десет печеливши от всички рисунки, изпратени на email: igra@myday.bg. Критерият за оценяване и избор на рисунките са приложимост на темата на Конкурса - „Моето лято с мляко Myday”.

Всеки от печелившите участници в Конкурса, класиран на първите три места получава: Комплект цветни моливи за рисуване и пълна кошница с вкусни продукти от My Day.

Всеки от печелившите участници, класиран в Конкурса от четвърто до десето място получава: Комплект цветни моливи за рисуване
 
Наградите ще бъдат доставени до  14 (четиринадесет) дни, считано от получаването на данните от печелившите Участници. Печелившите участници следва да изпратят три имена, адрес за доставка и телефонен номер за връзка не по-късно от 31.10.2024 г. (тридесет и първи октомври две хиляди двадесет и четвърта година).

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара