Спечелете комплекти с инструменти и винтоверти Parkside

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 18 септември 2024

Как се участва:

Чрез покупка на определени продукти Каменица от магазини Lidl и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Промоцията се организира и провежда единствено и само в магазините на търговска верига „LIDL“, намиращи се на територията на България.

Участващи опаковки и разфасовки:

Каменица Кен 500мл.
    
Мултипак кен

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

1. Седмична награда: комплект от инструменти, състоящ се от:

Акумулаторен пробивен винтоверт PABSP 20 Li C3
Акумулаторен верижен трион 40 Li A1
Акумулаторен ъглошлайф 40V PWSAP 40-Li A1

* Гореописаните инструменти се предоставят заедно със съответните акумулаторни батерии и зарядно

2. Дневна награда:

Акумулаторен пробивен винтоверт PBSPA 12 B2 (с батерия и зарядно устройство)

Участие:

За да участва в Промоцията, участникът следва да закупи в промоционалния период участващи продукти с марка Каменица (Част 6) на стойност минимум 4,99 лв. или 1бр. Мултипак Каменица 500мл. от магазин на търговска верига „LIDL“ и да регистрира кода и снимка на касовата бележка на www.kamenitzapromo.bg , като попълни и телефонния си номер (уникален идентификатор на участника).

С 1( една) регистрирана касова бележка той участва за спечелването на дневна награда Акумулаторен пробивен винтоверт PBSPA 12 B2 (с батерия и зарядно устройство) с марка Parkside Performance .

С всеки 2 (две) регистрирани бележки, всяка от които с продукти за минимум 4,99лв. или един мултипак Каменица 500мл. 5+1, които са регистрирани и с които до момента не е спечелена дневна награда, участникът участва за спечелването на седмична награда комплект инструменти Parkside Performance. Касовите бележки, участвали в дадено седмично теглене, с което не е спечелена седмична награда, автоматично се прехвърлят към следващи седмични тегления.

Всички касови бележки на спечелили участници подлежат на проверка и валидиране. Ако при проверка на печелившото участие касова бележка се окаже невалидна, участникът се дисквалифицира и наградата ще бъде предоставена на друг валиден изтеглен участник.

Участник може да регистрира неограничен брой различни касови бележки за периода на промоцията, като с това увеличава шансовете си за спечелване на награда.

Участниците трябва да пазят като доказателство и да съхраняват печелившите касови бележки на хартиен носител или дигитално в приложението Лидл Плюс, а при получаване на спечелена награда, доброволно да ги предадат/покажат на Организатора.

С ЕДИН КАСОВ ДОКУМЕНТ (КАСОВА БЕЛЕЖКА) МОЖЕ ДА СЕ УЧАСТВА САМО ВЕДНЪЖ В РАМКИТЕ НА ЦЯЛАТА ПРОМОЦИЯ.

Наградата Акумулаторен пробивен винтоверт PBSPA 12 B2 (с батерия и зарядно устройство) се тегли на случаен принцип, с компютърен алгоритъм веднъж на ден за целия период на промоцията. Спечелилите се обявяват в сайта на промоцията на www.kamenitzapromo.bg

Всяка 1 регистрирана касова бележка от един и същ телефон номер в рамките на съответния ден от промоцията представлява 1 валидно участие в томболата за съответната дневна награда.

Наградата комплект инструменти Parkside Performanceсе тегли на случаен принцип, с компютърен алгоритъм на седмична база, за всяка седмица по време на промоцията . Спечелилите се обявяват в сайта на промоцията на www.kamenitzapromo.bg и се уведомяват по телефона, който са оставили при регистрацията.

Всеки 2 регистрирани касови бележки от един и същ телефон номер представляват 1 валидно участие в томболата за седмичната награда.

Наградите се предоставят единствено на територията на Р. България с куриер, за сметка на Организатора, само и единствено на участници, имащи право на участие в Промоцията и одобрени от администратора на промоцията като валидни участия. Валидността на печелившите участия се установява след преглед на регистрациите, с които участникът е спечелил, в това число валидност на касови бележки, съответствия в ръчно регистрирани кодове на касовите бележки и минимална изискуема стойност на покупка на продукти с марка Каменица. При установяване на невалидно печелившо участие, участието се дисквалифицира, а наградата се предоставя на друг спечелил с валидно участие.

Участниците, спечелили награда, след като бъдат изтеглени и проверени и потвърдени като валидни участия, ще получат автоматичен уведомителен СМС с информация за наградата, кодовете на печелившите касови бележки и линк с формуляр за регистрация на данни за доставка на спечелената награда, който следва да попълнят и изпратят в срок от 2 дни от получаването на уведомителния СМС. От спечелилите се изисква попълването и предаването на следните лични данни: 3 имена, ЕГН, адрес за доставка, имейл.

УЧАСТВАЙ ТУК

1 Коментари

  1. И къде на саита на каменица има обявени печеливши в играта ? Никъде!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара