Спечелете всяка седмица Душ система с термостатен смесител

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 август 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Радио ENERGY и Интер Керамик ще ти помогнат да пестиш вода! Запознай се с продуктите на Интер Керамик, включи се в играта, като се регистрираш и може да спечели Душ система с термостатен смесител, с което можеш да намалиш разхода си на вода!

Всеки петък, до 30 август, един от всички участници ще печели!

Интер Керамик! Фирмата днес е една от водещите компании в България, която предлага най-голямо разнообразие в сферата за баня, кухня и спа-градински зони.

Една от водещите причини Интер Керамик да се държат така устойчиво на пазара е и тяхното основно мото:  "Нашите клиенти и техният успех са важни за нас, затова се запознаваме в детайл с проектите им, за да можем да посрещнем високите изисквания на пазара и да направим заедно най-добрия избор!", казва в разговор с нас - мениджър на компанията.

„Зад всеки проект стоят дълги часове труд, които поставят основата на най-важното - великолепни резултати, с които цялото семейство на Интер Керамик се гордее.“

Разполагат с наистина уникална по рода си  Галерия с експозиции за обзавеждане на територията на България и мащабна логистична зона, което гарантира на клиентите бързо и качествено обслужване,  както в България, така и на чуждите пазари.

Техните артикули са характерни с иновативен дизайн и са с доказано ниво на качествата, минали редица сертификации. Качеството е основна ценност за марката ИНТЕР КЕРАМИК още от 2004г.

Продуктите им се предлагат на пазара със застраховка за 3ти лица, което е изключително. Продуктите могат да бъдат закупени, чрез най-добрите дистрибутори на компанията, тъй като не се предлага директна продажба към крайни клиенти.

Професионалистите на фирмата обаче са на разположение да обърнат нужното внимание към всеки, които желае да се запознае в детайли с продуктите и сериите, както да помогнат в избора за обзавеждане, според вида помещение, цели и дизайн.

Дизайнерите и продуктовите мениджъри в компанията продължават да разработват нови и нови колекции, предлагайки цялостни решения, базирани на тази традиция. Така години наред ИНТЕР КЕРАМИК задава дневния ред в оформянето на битовата и жизнена среда на много семейства, обществени групи и трудови организации. Всеки продукт, който излиза с тяхното име е направен с огромно внимание към детайла и зад него стои работата на най-големите професионалисти в бранша.  

Компанията се стреми към постоянно развитие на своите продукти и линии и полага ежедневни грижи за асортимента.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара