Спечелете телефони Galaxy Z Flip 5, ваучери за Fashion Days и продукти Dove

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 септември 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Dove и/или Dove Men+Care за поне 10 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

В Кампанията участват всички налични видове продукти с марка Dove и Dove Men+Care, с изключение на твърдия сапун и от двете марки.

Наградите в Кампанията са 3 (три) вида, както следва:

    Награда вид 1: 1000 x несесера с продукти Dove
    Награда вид 2: 10 x ваучера на стойност 100 лева от Fashion Days
    Награда вид 3: 5 х смарт телефона Samsung Galaxy Z Flip 5

За да участва в Кампанията, всеки участник трябва да изпълни следните условия:

    За награда от вид 1: да закупи продукти с марка Dove и Dove Men+Care на стойност минимум 10 лева, да регистрира единствено и само стойността на закупените продукти, както и номера на касовата бележка на dovepromo.seen.bg

    За награда от вид 2: да закупи продукти с марка Dove и Dove Men+Care на стойност минимум 15 лева, да регистрира единствено и само стойността на закупените продукти, както и номера на касовата бележка на dovepromo.seen.bg

    За награда от вид 3: да закупи продукти с марка Dove и Dove Men+Care на стойност минимум 20 лева, да регистрира единствено и само стойността на закупените продукти, както и номера на касовата бележка на dovepromo.seen.bg

След покупката на продукти от марките Dove и Dove Men+Care, участникът регистрира единствено и само стойността на закупените продукти, както и номера на касовата си бележка на сайта на dovepromo.seen.bg. За да го направи, той трябва да създаде собствен акаунт на сайта, като въведе имейл адреса си и създаде парола, след което ще получи по имейл потвърждение, че се е регистрирал успешно и ще може да достъпи онлайн формата на сайта, чрез която да регистрира касовата си бележка.

Общата сума в един касов бон на всички продукти Dove, Dove Men+Care се натрупва до натрупване на лимита на участие за награди.

Всеки участник може да спечели само 1 награда от вид.

Участник, който е натрупал сума на обща стойност от или под 14.99 лева, участва само за награда вид 1.

Участник, който е натрупал сума на обща стойност от 15 лева до 19.99 лева, участва за награда от вид 1 и вид 2.

Участник, който е натрупал сума на обща стойност минимум 20.00 лева, участва за всички видове награди – 1, 2 и 3.

Това, че участник е закупил продукти на стойност 20.00 лв. или е достигнал тази сума с натрупване, не означава, че може да спечели само награда от вид 3. Той участва в тегленията за всички видове награди и може да спечели такава, която изисква по-ниска стойност за покупка. С една касова бележка участникът може да направи само една регистрация, независимо от броя и стойността на закупените с нея продукти.

Един участник има право да регистрира максимум 10 касови бележки на ден и максимум 30 касови бележки за целия период на Кампанията.

Печелившите ще бъдат избрани посредством специално разработен софтуер, който на случаен принцип ще изтегля определения брой печеливши измежду всички участници. Всяка седмица от началото на Кампанията (на дати 12.08; 19.08; 26.08; 02.09; 9.09; 16.09., 24.09., 01.10.24г.) ще биват изтегляни по 125 броя печеливши  за награда вид 1, а на 01.10.24г. ще бъдат изтеглени и печелившите за награди от вид 2 и 3. След като спечелят награда, от който и да е вид печелившите ще бъдат потърсени по телефона, използван при създаването на акаунта на участника на сайта dovepromo.seen.bg.

Участниците трябва да пазят касовата бележка, без повреди по нея, за да удостоверят покупката, в случай на спечелване на награда. В случай че участник спечели, той трябва да изпрати снимка от оригиналната касова бележка, с която е участвал в Кампанията на e-mail на Партньора за проверка, както и да покаже оригинала на същата на куриера, при доставка на наградата. Оригиналът на касовата бележка остава при участника. На касовата бележка трябва да са видими: нейният номер, който трябва да съвпада с регистрирания в сайта на играта, дата на покупката, която трябва да е в периода на Кампанията, както и имената на закупените продукти с марка Dove, Dove Men+Care.

В случай, че Партньорът не успее да се свърже с даден печеливш в рамките на 3 обаждания, направени в рамките на 3 дни, то той си запазва правото да преотстъпи наградата на резервен участник. След като печелившите потвърдят в първоначалния телефонен разговор и имейл адресът, ще получат и имейл на посочения от тях адрес. В отговор печелившите трябва да изпратят изискуемите от тях данни спрямо наградата, която са спечелили, както са описани в раздел 10, в срок от 5 календарни дни. В рамките на 50 (петдесет) работни дни, след като са предоставени данните за доставка, наградата ще бъде доставена безплатно с куриер на посочения адрес. Ако печелившият не може да бъде открит на посочения от него адрес или в случай, че печелившият наградата откаже да я получи, или не отговоря на правилата на Кампанията и наградата не може да му бъде предоставена, Организаторът на Кампанията си запазва правото да преотстъпи наградата на резервен участник.

Наградите се предоставят само и единствено на участници, имащи право на участие в Кампанията, съгласно настоящите Официални правила. Организаторът не носи отговорност за непредоставяне на някоя от наградите, ако участникът не бъде открит на предоставеният от него телефон за контакт, както и в случай, че е предоставил неактивен или некоректен телефон за контакт, или не е предоставил телефон за контакт. Всички регистрирани и предявени касови бележки подлежат на проверка от Организатора или оторизирано от него трето лице.
Раздел 8. Без парични еквиваленти на предметни награди

Наградите не могат да бъдат заменяни или разменяни за паричната им равностойност, нито преотстъпвани на други лица, различни от лицето, спечелило наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара