Спечелете 10 купона до 100 лв. за пазаруване в Lidl

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 1 септември 2024

Как се участва:

Чрез покупка за поне 10 лв. в магазини Lidl и използване на приложението Lidl Plus.

Пълни правила:

Всеки печели с Рулетката в Lidl Plus!

Пазарувай в Lidl, сканирай Lidl Plus от 19.08. до 01.09. при всяка покупка за минимум 10 лв., завърти рулетката и играй за 1 от 10 купона на стойността на последната направена покупка до 100 лв.** и още над 250 000 купона за различни продукти с отстъпка до -50%.

** Купонът за паричната отстъпка се равнява на размера на последната направена покупка до максимум 100 лв. От стойността на покупката се приспадат отстъпки от цените на отделни продукти, купони, еко ваучери и други подобни неподлежащи на ефективно заплащане финансови предимства.

В Играта могат да вземат участие всички физически лица, които отговарят на следните изисквания („Участници“):

• Регистрирани са като потребители на приложението Lidl Plus. Приложението Lidl Plus може да бъде безплатно свалено от „App Store“ или „Google Store“;

• Имат навършени 18 години и са дееспособни;

• Приели са настоящите Правила за участие по предвидения в т.3 начин (натискане на бутона, намиращ се в средата на колелото, за да го завъртят);

За всеки касов бон на стойност мин. 10 лв. в периода 19.08.2024 – 01.09.2024, при която участникът се идентифицира на касата с приложението Lidl Plus, той получава право на участие в Играта.

Възможността за участие се предоставя независимо от начина на плащане /в брой, с ваучери за храна, подаръчни ваучери или с банкова карта/. Възможността за участие се определя от реално заплатената от участника при покупката сума, като от стойността на касовия бон се приспадат отстъпки от цените на отделни продукти, купони, еко ваучери и други подобни неподлежащи на ефективно заплащане финансови предимства.

След всяко идентифициране при пазаруване (заплащане на стойността на избраните за покупка продукти на каса), Участникът автоматично бива уведомен в приложението, че е получил възможност за участие в рулетката. Lidl Plus рулетка се получава във всички случаи на закупена стока и сканирана Lidl Plus клиентска карта. След покупка и получаване на Lidl Plus рулетка, следваща Lidl Plus рулетка може да бъде получена при нова покупка извършена не по-рано от 15 минути след предишното идентифициране при пазаруване.

Lidl Plus рулетка се запазва в приложението Lidl Plus и има определен период на валидност, който е показан за всяка отделна Lidl Plus рулетка в приложението.

При „отваряне“ на Lidl Plus рулетката се появява дигитално поле за завъртане с указанието, че със завъртане на колелото Участникът се съгласява с Правилата на Играта, които са достъпни както като линк под полето за изтриване, така и по всяко време в рамките на Периода на провеждане в секция Правна информация/ Правила и условия на Lidl Plus рулетка.

Участникът разбира веднага при завъртане дали е спечелил награда или не. В случай на печалба, купонът се показва след кратък период от време в секцията „Kупони“ и може да бъде използван при следващо пазаруване (ако е още валиден и при условията на т.4 по-долу). Купонът може да бъде използван в срок от 7 дни от деня на неговото получаване. След изтичане на този срок, купонът се деактивира автоматично и повече няма да бъде видим в клиентския профил. Купонът може да бъде активиран във всеки един момент в рамките на 7 дневния срок. Срокът на валидност тече от датата на генериране на купона (датата на генериране е ден 1 от срока на валидност на купона) и изтича в края на работния ден на филиалите на Лидл на седмия ден, след датата на неговото генериране.

В случай че рулетката не може да се завърти изцяло, Lidl Plus рулетката не се губи (доколкото е още валидна) и може да бъде отново достъпена от начален екран на приложението.

При участие в Играта могат да бъдат спечелени различни видове награди под формата на купони.

Определянето на конкретна награда се генерира автоматично от приложението, на случаен принцип, базиран на конкретен алгоритъм.

Наградите се предоставят на печелившите Участници под формата на купони в техния акаунт в Lidl Plus приложението и могат да се използват при следните условия:


• Наградите са както следва:

- всеки ден през периода по 10 купона с парична отстъпка, равняваща се на размера на последната направена покупка до 100 лв.

- над 250 000 купона за различни продукти с отстъпка до -50%.

• Сумата на последната покупка, която ще се зареди в купоните даващи парична отстъпка, се определя от размера на касовия бон от покупката в резултат на която е получена възможността за завъртане на Рулетка от Lidl Plus. Ако сумата на последната покупка /последният бон/, например, е 50 лв., и участникът завърти рулетка и спечели паричен купон, то сумата на купона ще е 50 лв. Ако сумата е 99 лв. то сумата на купона награда ще е 99 лв.;

• Максималната сума която може да бъде спечелена е 100 лв., ако размерът на последната покупка надхвърля 100 лв. то спечеленият купон ще е на стойност 100 лв.;

• Независимо от размера на спечелената сума при прилагане на купона в следваща покупка, отстъпката се прилага само ако сумата на бона е равна или по-голяма от нея. От крайната сума на бона и в този случай се приспадат отстъпки от цените на отделни продукти, купони, еко ваучери и други подобни неподлежащи на ефективно заплащане финансови предимства.

• Купоните следва да бъдат активирани в приложението Lidl Plus;

• Купоните могат да бъдат използвани във всички магазини на Лидл България

• Купонът може да се използва при следваща/и покупка/и (не може да се използва в рамките на покупката, в резултат на която е получен от Lidl Plus рулетка);

• Купонът следва да се активира и използва в рамките на срока му на валидност (видим върху самия купон);

• Купонът не може да се прехвърля на трети лица и не може да бъде заменен срещу парична сума или продукти на неговата стойност;

• Купонът за парична отстъпка не може да се използва за закупуване на цигари, тютюневи изделия или адаптирано мляко, както и за заплащане на паркинг такса;

Печелившият Участник получава уведомление в приложението дали е спечелил или не директно след завъртане на колелото на Lidl Plus рулетка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара