Спечелете 200 ваучера за годишен абонамент за Уча.се

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 8 септември 2024

Как се участва:

Чрез покупка на определени училищни артикули от магазини Lidl и сканиране на приложението Lidl Plus.

Пълни правила:

ИГРАЙ ЗА 1 ОТ 200 ВАУЧЕРА ЗА ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ В УЧА.СЕ

Посрещни новата учебна година с Lidl Plus.

Свят, пълен с нови знания и забавления ще намериш в новата игра за 1 от 200 ваучера за годишен абонамент в Уча.се.

В периода от 26.08. до 08.09. купи продукт за ученика**, сканирай приложението на касата и участвай в играта. Намери лесно продуктите в нашите магазини, обозначени със специален знак.

Пожелаваме ти успех и на добър час с Lidl!

За всяка покупка на минимум 1 бр. училищни артикули от брошурите на Lidl маркирани като участващи в играта за периода 26.08.2024 – 08.09.2024 г., при която клиентите се идентифицират на касата с приложението Lidl Plus, те получават възможност за участие в играта. Покупката на 1 или повече артикули в един касов бон означава едно участие в играта. В периода на играта всеки участник може да имам максимум 2 участия. Едно в периода 26.08-01.09.2024 г. и още едно в периода 02.09.-08.09.2024 г. при изпълнение на условията по-горе.

В случай на спечелване на награда, клиентският идентификатор на участника и неговото собствено и фамилно име и телефонният му номер, записани в приложението по време на регистрацията, ще бъдат предадени на „Лидл България ЕООД енд Ко“ КД. Всички участници, спечелили награди, ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus. След теглене на печелившите техните имена ще бъдат обявени на www.lidl.bg/uchase. Агенция Advancead / Адванс Ед ООД, ЕИК: 206023890/ е оторизирана да се свърже с печелившите по имейл или телефон в срок от 5 работни дни от датата на тяхното определяне. Печелившият участник трябва да потвърди желанието си за получаване на наградата в срок до 5 работни дни от датата на уведомяване за наградата. Ако агенцията не успее да се свърже с победител или не получи обратна връзка от него/нея в предвидения срок или ако се установи, че е предоставено невалидно ЕГН или невалиден телефонен номер, то победителят губи правото да получи своята награда, а „Лидл България ЕООД енд Ко“ КД си запазва правото да изтегли допълнително друг печеливш. Изтегленият брой печеливши на седмица може да варира при наличието на индивидуални случаи, без това да води до промяна на общата бройка спечелили от играта.

Двукратно участие е допустимо по описания в настоящата т.2 начин.

Всеки участник, направил покупка на минимум 1 бр. училищни артикули от брошурите на Lidl маркирани като участващи в играта за периода 26.08.2024 – 08.09.2024 г. и сканирал приложението Lidl Plus на каса, автоматично получава възможност да участва в тегленето 1 от 200 ваучера за годишен абонамент в платформата Уча.се.

Наградите се разиграват на случаен принцип, като всеки първи работен ден от седмицата в периода 26.08.2024 г. – 08.09.2024 г. (2 седмици) се теглят печеливши участници за 100 ваучера за годишен абонамент в платформата Уча.се. Последните печеливши ще бъдат изтеглени на 09.09.2024 г.

Изтеглените в първия работен ден от седмицата печеливши участници ще бъдат обявени на www.lidl.bg/uchase най-късно в сряда на съответната седмица.

Активирано участие, което вече е било включено в теглене и е спечелило, не участва в бъдещи тегления.

Един участник може да спечели само една награда, в рамките на седмица в която е направена покупката.

Тегленето на печелившите участници се осъществява посредством специален софтуер, гарантиращ спазването на случайния принцип на разпределение на наградите. Всички спечелили награди ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus и устно по телефон или писмено по имейл, регистриран в приложението Lidl Plus, от Агенция Advancead / Адванс Ед ООД, ЕИК: 206023890/.

Имената и телефонният номер са въведените в Lidl Plus при първоначална регистрация, в случай, че има несъответствие, Лидл не носи отговорност.

Всички участници, спечелили награди, ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus и устно по телефон или писмено по имейл, регистриран в приложението Lidl Plus, от служител/и на Адванс Ед ООД.

Служител/и на Адванс Ед ООД ще се свържат с печелившите в срок от 5 работни дни от датата на тяхното теглене. Печелившият участник трябва да потвърди желанието си за получаване на наградата в срок до 5 работни дни от датата на уведомяване, че е спечелил награда и да предостави информация за получаване на наградата, както и ЕГН за целите на данъчно облагане.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара