Спечелете семейни почивки, ваучери за пазаруване и рекламни материали

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 25 септември 2024

Как се участва:

Чрез изпращане на рисунка.

Пълни правила:

Конкурс за детска рисунка 2024

Централен кооперативен съюз стартира Национален конкурс за детска рисунка 2024, посветен на обявената от ООН 2025-та година за Втора международна година на кооперациите. Темата на конкурса тази година е „Четири сезона с КООП“ с категории „Пролет“, „Лято“,“ Есен“ и „Зима“. В конкурса могат да се включат всички деца и ученици на възраст от 7 до 18 години. 

Целта на конкурса е да насърчи творческите заложби на децата и да популяризира кооперативния модел и марката COOP като провокира участниците чрез своите творби да разкажат за присъствието на кооперативните принципи и ценности в техния живот. 

Ще бъдат определени по 3 награди за всяка категория „Пролет“, „Лято“, „Есен“ и „Зима“:

       I място    - 3-дневна почивка за наградения участник и неговото семейство в кооперативен хотелски комплекс от Веригата „КООП - Вашето място за почивка“.
      II място    - Ваучер за пазаруване от Супермаркет КООП, Шоко КООП или Био КООП на стойност 50 лв. (по избор на наградения участник);
      III място  - Комплект Рекламни предмети с марката СООР (топка, хилки за семейни игри, торби за разделно събиране на отпадъци, рекламни чаши и др.).

Освен това, журито има право да предложи на организатора присъждане на допълнителни награди извън основните категории, ако прецени това за целесъобразно.

         Рисунките се изпращат до 25.09.2024 г. на адрес Централен кооперативен съюз, гр. София 1000, ул. „Г. С. Раковски“ 99, дирекция „Кооперативна политика“.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара