Спечелете ваучери по 100 лв. и 50 комплекта с продукти

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 юли 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Dove, Lux, TRESemme, Domestos, Cif, Coccolino и Savo за поне 6.99 лв. от магазини Billa и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Промоцията се провежда във всички търговски обекти на верига Billa.

След регистриране на касовата бележка потребителите участват в кампанията. Печелившите ще бъдат избрани посредством специално разработен софтуер, който на случаен принцип ще изтегля определения брой печеливши измежду всички участници.

Всеки понеделник от началото на промоцията (08.07, 15.07, 22.07, 29.07) ще биват изтегляни 10 бр. печеливши, които ще получат по 1 бр. комплект продукти, който включва:
            Dove Advanced care дезодорант 150мл
            LUX Botanicals душ гел Смокиня и масло от здравец 480мл
            Dove течен сапун помпа Original 250мл
            CIF крем Lemon 250мл
            Domestos Pine 750мл
            Coccolino Blue splash 975мл
            Tresemme Biotin repair шампоан 400мл
        + 5 бр. резервни участници

На 01.08.2024 ще бъдат изтеглени:
            10 бр. печеливши, които ще получат по 1 бр. комплект продукти + 1 бр. резервен участник
            3 бр. печеливши, които ще получат големи награди, а именно по 1 бр. Ваучер за пазаруване от магазини Billa на стойност 100 лв.

Като системни съобщения (pop-up) всеки един участник може да получи едно от изброените съобщения при регистрация на код:
        Регистрацията ти е успешна. Вече участваш за страхотни награди! Пази касовата бележка до края на играта.
        Касовата бележка е вече регистрирана.

Участващи опаковки във всички търговски обекти Billa:

В кампанията участват всички видове и разфасовки продукти от марките Dove, Lux, TRESemme, Domestos, Cif, Coccolino и Savo.

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта, както и върху всички промоционални материали, са с илюстративен характер. Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

Комплект продукти включващ:

    Dove Advanced care дезодорант 150мл
    LUX Botanicals душ гел Смокиня и масло от здравец 480мл
    Dove течен сапун помпа Original 250мл
    CIF крем Lemon 250мл
    Domestos Pine 750мл
    Coccolino Blue splash 975мл
    Tresemme Biotin repair шампоан 400мл

Ваучер за пазаруване от Billa на стойност 100 лв.

За да участва за награда, участникът трябва да закупи в рамките на промоционалния период продукти от марките Dove, Lux, TRESemme, Domestos, Cif, Coccolino и Savo на мин. стойност 6.99 лв. от свободно избран обект от търговска верига Billa, предлагащ продукти под изброените марки.

След това участникът трябва да посети уебсайтa unileverpromo.seen.bg, да въведе ръчно кода на касовата бележка, email адрес, както и мобилен телефон за връзка.

Участниците, спечелили награда, ще бъдат известени със email, на посочения от тях адрес. В отговор печелившите трябва да изпратят име, фамилия и снимка на касовата бележка в срок от 5 календарни дни. Ако спечелилият не изпрати необходимите данни в този срок, ще бъде подсетен с допълнителен напомнящ SMS на мобилния номер еднократно и ако не бъде открит, наградата ще бъде насочена към резервните изтеглени спечелили.

В рамките на 30 (тридесет) работни дни, след като са предоставени данните за доставка, наградата ще бъде доставена безплатно с куриер на посочения адрес. Ако спечелилият не може да бъде открит на посочения от него адрес, спечелената награда може да бъде взета лично в 10-дневен срок от склад на Организатора след предварителна уговорка. В случай че спечелилият наградата откаже да я получи или не отговоря на правилата на Промоцията и наградата не може да му бъде предоставена, Организаторът на Промоцията си запазва правото да преотстъпи наградата на следващ участник.

Наградите се предоставят само и единствено на участници, имащи право на участие в Промоцията, срещу представяне на снимка на касова бележка или касови бележки, с които е спечелена наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара