Спечелете 15 ваучера по 140 лв. за гориво от бензиностанции OMV

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 юли 2024

Как се участва:

Чрез покупка на 2 продукта Nescafe® Barista от бензиностанции OMV и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Играта се провежда само в бензиностанции ОМВ на територията на Република България, в които се предлагат посочените продукти.

В Играта участват продуктите: Nescafe® Barista Style Cappuccino кен, Nescafe® Barista Style Latte кен и Nescafe® Barista Style Caramel кен.

За срока на Играта, посочен в Раздел 2, точка 1 по-горе, могат да бъдат спечелени общо 1 от 15  комплекта ваучери за гориво, всеки на обща стойност 140 лв.

Потребител, който желае да участва в Играта, следва да:

(а) закупи по свой избор два броя от участващите в играта продукти Nescafe® Barista Style Cappuccino кен, Nescafe® Barista Style Latte кен или Nescafe® Barista Style Caramel в един фискален бон. Покупката трябва да е извършена в периода на Играта, посочен в т.2(1).

(б)  Регистрира номера на фискален (и) бон(ове) от закупените продукти, участващи в Играта на www.Nestle.bg/Icedcoffee-OMV-promo като въвежда име, презиме и фамилия (на кирилица), електронен адрес (e-mail), телефонен номер и номер на фискален бон/ове. Ако не присъстват участващи продукти, закупени 2 (два) броя, покупката не е извършена в периода на Играта или от обектите на бензиностанции ОМВ на територията на Република България, участникът ще бъде дисквалифициран. Фискалния/те бон/ове могат да се регистрират 24 (двадесет и четири) часа в денонощието, 7 (седем) дни в седмицата, в периода на Играта.

(в) Всеки участник е длъжен да пази всички регистрирани фискални бонове, с които е участвал, до 60 (шестдесет) дни след края на Играта.

Един потребител може да участва с един фискален бон само веднъж. Един потребител има право на неограничен брой участия с различни фискални бонове, отговарящи на условията на Играта. Един участник има право само на  една награда, независимо от броя участия и броя на регистрираните фискални бонове.

След изтичане периодът на Играта, Организаторът прави проверка на всички регистрирани участници и създава списък с всички валидирани участници, чиито регистрации отговарят на условията на настоящите правила. Регистрации, които не отговарят на настоящите правила ще бъдат премахвани и няма да участват в тегленето на печелившите.

На случаен принцип чрез специализиран софтуер, в присъствието на представители на „Нестле България“ АД, от списъка по предходната т.7(1), ще бъдат изтеглени общо 15 (петнадесет) печеливши участници и 5 (пет) резервни участници, в случай че не може да се установи контакт с някои от печелившите.

С изтеглените печеливши ще бъде осъществена връзка чрез имейла, който са посочили при регистрация. Изтеглените печеливши следва да отговорят на имейла на Организатора, като чрез отговора си следва да предоставят ясно четима снимка на фискалния/ите бон/ове , от която снимка ясно да се вижда номера на фискалния/ите бон/ове. Снимката следва да бъде изпратена в срок до 7 (седем)  календарни дни. След проверка и валидиране на снимката на фискалния бон, представител на Организатора и/или на Агенцията ще се свърже със спечелилите с цел уточняване на телефон за връзка и адрес, на който да бъде доставена наградата. Ако изтеглен за печеливш участник, не предостави ясно четима снимка на фискалния/ите бон/ове по предходното изречение, в посочения срок, същият участник ще бъде дисквалифициран и Организаторът ще предостави наградата на друг участник, отговарящ на условията изтеглен като резерва.

Печелившите номера на фискални бонове и телефонен номер без последните три цифри ще бъдат публикувани до 20.08.2024 г. на www.Nestle.bg/Icedcoffee-OMV-promo.

За да получи наградата, спечелилият трябва да:

- представи за справка на куриера регистриран и изтеглен като печеливш  фискален бон,  който ще бъде върнат веднага. Ако същият не бъде представен, спечелилият участник губи правото да получи наградата;

- представи лична карта, за да удостовери самоличността си, която се връща веднага;

- попълни и предостави на куриера декларация за получаване на наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара