Спечелете ваучер за 1500 лева за екскурзия за двама

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 17 октомври 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Кандидатствай поне на една обява за работа или стаж на WorkTalent.com в периода от 17 юли до 17 октомври 2024 година и можеш да спечелиш ваучер за 1 500 лева за екскурзия за двама до избрана европейска столица.

Голямата награда е ваучер за почивка за двама на стойност 1500 лева, издаден от избрана от Организатора туристическа агенция. Ваучерът е валиден за срок от една година, считано от крайната дата на провеждане на Играта.

Всеки един участник, независимо дали е спечелил голямата награда, ще получи възможност за 15-минутна персонална безплатна онлайн консултация с експерт от водеща агенция за управление на хора.

Участник в Играта може да бъде всеки, който през периода за участие е кандидатствал по една или повече обяви за работа или стаж в Платформата по един от трите начина - през регистрирания си профил в Платформата, по обяви с бързо кандидатстване и/или по обяви с кандидатстване с LinkedIn профил.

Лица, които са кандидатствали само по обяви, даващи възможност за кандидатстване в платформа на Компания (с външен линк), не могат да участват в Играта.

Печелившият участник ще бъде изтеглен на 18.10.2024 година на случаен принцип (томбола) измежду всички лица, които са изпълнили условията за участие в Играта.

Печелившият участник (с инициали на собственото име и пълно фамилно име) ще бъде съобщен от Организатова с публикация в Платформата на 18.10.2024 година.

Организаторът ще се свърже с печелившия участник на имейла и/или телефона, предоставени от него при регистрацията за участие в Играта, като в срок в срок до 7 дни от датата на изпращането на съобщението той следва да потвърди желанието си да получи и използва Наградата като изпрати потвърждението си на имейл igra@worktalent.com. В случай че такова потвърждение не бъде получено в посочения срок, първият изтеглен губи правото да получи Наградата. Организаторът има право да изтегли нов печеливш участник, когото уведомява по посочения по-горе ред. Вторият изтеглен следва да потвърди желанието си да получи и използва Наградата в срок до 7 дни от датата на изпращането на съобщението като изпрати потвърждението си на имейл igra@worktalent.com. В случай че такова потвърждение не бъде получено в посочения срок, вторият изтеглен губи правото да получи Наградата и Организаторът не е задължен да организира нова томбола.

На печелившия участник, потвърдил желанието си за получаване на наградата, ще бъде изпратен по мейл ваучер с указания за финализиране на резервацията.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара