Спечелете уикенд за двама в бутиков комплекс Тракиец

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливш: Иванина Пеева

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

#GIVEAWAY

🇧🇬☀️🇧🇬 Юли и август са най-отпускарските месеци в годината. Много от нашите сънародници отново ще изберат да останат в страната за дългоочакваната лятна почивка, защото България е невероятно съчетание от прохладно море, зелени планини, лечебни минерални извори, вкусна храна, културни забележителности от световен ранг. 🇧🇬💖🇧🇬 И всичко това достижим само за няколко часа път с кола - без чакане на граници и досадни проверки. 

🟥 Затова те провокираме да довършиш в коментар изречението: ❓ И ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ ПОЧИВАМ В БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО…❓

⬇️ Ако споделиш мнението си, това автоматично ще те включи в томболата за наградата: 🎁 уикенд за двама с 10-минутна разходка на кон за всеки. 🎁 

‼️ 🏊‍♀️‼️ И не забравяй, че ако все още не си планирал своята лятна ваканция, „Тракиец” - бутиков комплекс за релакс и езда, те очаква в сърцето на България, предлагайки дори повече от мечтаната лятна отпуска. 

🔶 ВАЖНО: печелившият ще бъде обявен с отделен пост в официалната страница на комплекс „Тракиец” във Facebook точно на 19 юли 2024 г. Ако преди или след това получиш съобщение или коментар, че си печеливш, това е измама или фишинг атака, която цели събирането на чувствителна информация. Бъди внимателен и не споделяй данни за себе си, особено номера на банкови карти.

Краен срок - 19 юли 2024

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара