Спечелете пакети с NESTLE продукти и билети за концерт на 'Молец'

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 5 август 2024

Как се участва:

Чрез изпращане на снимка или видео.

Пълни правила:

“Нестле за Живей Активно!” Лято 2024 #ПредизвикайЛятото!

Готови ли сте да раздвижите своето лято по-един по-забавен и нестандартен начин? В тазгодишния летен сезон, "Нестле за Живей Активно!" вдига настроението с националното предизвикателство #ПредизвикайЛятото!, което има една основна цел. Тя е много проста – съберете приятели и семейство и покажете на света как превръщате физическата активност в истинско лятно изживяване. Грабнете телефоните и заснемете вашите щури, креативни и забавни моменти на активност. Споделете видеото в социалните мрежи с хаштаг #ЖивейАктивно2024 или го пратете на имейл: nestleforliveactively@gmail.com.
Предизвикай лятото

Предизвикателството кани да вземат участие всички, които ще се осмелят да покажат своите начини за активно движение, забавление и споделяне с една широка аудитория. 

Предизвикателството тече от 25 юни до 5 август, като не ограничава своите участници в броя видеа, който искат да споделят. Колкото повече, толкова по-весело! Вашето видео може да бъде точно това, което ще мотивира някого да стане активен. Ако сте достатъчно смели да предизвикате лятото и себе си, не се колебайте да станете част от новото предизвикателство на “Нестле за Живей Активно!” Лято '24. Голямата награда за първо място ще заведе вас и вашите приятели на концерт на групата “Молец”, а 9 от всички изпратени видеа ще спечелят награди с продукти от Нестле България. Класирането на финалистите ще се случи на лотариен принцип.

Всички желаещи да участват, могат да го направят като качат или изпратят един или няколко собствени аудио-визуални материали (във формат на снимка или видео), показващи как участниците водят активен начин на живот по време на летния сезон. В изпратените материали могат  да присъстват и лица, различни от участника.

За успешно участие в конкурса е необходимо авторските аудио-визуалните материали, показващи как участниците  тренират в летния сезон, да бъдат качени в социалната мрежа TikTok с хаштаг “#ЖивейАктивно2024” или изпратени на имейл адрес nestleforliveactively@gmail.com. 

Важно: Качване на материалите в социалните мрежи под формата на История/Story НЕ се счита за валидно участие в конкурса!

Едно лице може да изпрати повече от един аудио-визуален материал. Допълнителните материали НЕ увеличават шанса за спечелване на награда от конкурса. С изпращането/качването на визуалния материал и използването на гореспоменатия хаштаг “#ЖивейАктивно2024” участниците  декларират, че:

    Са единствени автори на предоставените от тях материали и че те отговарят на правилата на конкурса „Предизвикай лятото!“, който с които правила са се запознали предварително.
    Носят цялата отговорност, включително и финансова, за претенции на трети лица като носители на каквито и да било авторски или други права на интелектуална собственост върху  предоставените от тях за целите на Конкурса аудио-визуални материали.


С изпращането/качването на аудио-визуалния материал и използването на гореспоменатия хаштаг “#ЖивейАктивно2024” участниците дават своето съгласие за следното:

    изпратените от тях аудио-визуални материали да бъдат използвани безвъзмездно от организатора на Конкурса – „Нестле България“ АД, и агенцията за връзки с обществеността на организатора, за целите на Конкурса и за рекламни цели и по-специално: да бъдат  възпроизвеждани, публично представяни, показвани и комуникирани пред обществеността, включително и други партньори на организатора при провеждането на Конкурса, както и да бъдат приспособени за използване под формата на материали за печата и всички печатни средства, излъчвани по телевизия, кино, като видео, в Интернет да бъдат включвани в сборни произведения или използвани като част от или под формата на брошури, писма, каталози, плакати, промоционални статии, чрез всякакви известни или новосъздадени носители и формати, в рамките на рекламни кампании и др., при условие че произведените кадри и изображения не са в разрез с тяхното достойнство или репутация.
     
    създадените и изпратени/качени от участниците аудио-визуални материали да бъдат използвани безвъзмездно, като бъдат възпроизвеждани, представяни, публично показвани, преработвани, комуникирани и т.н. по начина, упоменат по-горе, както на територията на Република България, така и в рамките на Европейския съюз, и по Интернет, без ограничение и за срок от 3 (три) години.
     
    личните им данни да бъдат ползвани за нуждите на настоящия конкурс и за целите на използването на създадените и предоставени/ каченитеот тях визуални материали.
      
    че в предоставените от тях визуални материали в случай, че присъстват непълнолетни лица, участникът притежава съгласието на родителите/настойниците на непълнолетните лица.

Спечелилите участници се избират в срок от 5(пет) работни дни след крайния срок за изпращане/качване на визуални или аудио-визуални материали.

Наградите в конкурса се присъждат на лотариен принцип чрез теглене на жребий, и са както следва:

    1 награда- Билети за концерт на група “Молец” (броят на билетите е равен на броя на лицата, присъстващи във визуалния или аудио-визуалния материал, изпратен от изтегления участник, като максималния брой билети се ограничава до 10 броя);

    9 награди - пакет, включващ NESTLE продукти .

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара