Спечелете смартфони, смарт часовници, игрални конзоли, ваучери и още награди

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - до раздаване на всички награди

Как се участва:

Чрез покупка на напитки или вода Yords и регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Влез в играта и си направи подарък! 

Правила за участие: всеки ЗАКУПИЛ от нашите напитки или вода през онлайн магазина ни, или от търговската мрежа, може да провери кода от бутилката на нашия сайт www.yordsbg.com, с помощта на бутона “КЪМ ИГРАТА”, и веднага ще разберете дали печелите една от посочените по- долу НАГРАДИ, след което е необходимо да се ПРИКАЧИ снимка на касовата бележка в съответното поле, както и име, телефон за връзка и имейл, за да можем да се свържем с печелившите. 

Десет от участниците в играта, регистрирали най- много непечеливши кодове, автоматично ще получат ваучери за пазаруване, от нашия онлайн магазин www.yordsbg.com, на стойност 50 или 100 лв.

Безалкохолните напитки от YORDS EOOD са създадени с мисълта за активния човек. Те съдържат колаген – важен протеин, който играе съществена роля в поддържането на здравината и еластичността на кожата, ставите и костите. Витамините в тези напитки, като витамин C, витамин D и B комплекс, подпомагат имунната система, увеличават енергията и подобряват общото здравословно състояние.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара