Спечелете екскурзия до Дубай, Средиземноморски круиз, спа уикенди и ваучери

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 септември 2024

Как се участва:

Чрез покупка на определени устройства Xiaomi и регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

За да се включи в Промоцията, Участникът трябва да изпълни следните условия:
1. Да закупи от Участващ обект един от участващите продукти изброени в официалните правила на в Периода на Промоцията

2. Да се регистрира за участие в рамките на периода за регистрация, попълвайки регистрационна форма.

Данните, които следва да бъдат попълнени в регистрационната форма са: име и фамилия на физическо лице Участника / фирма за юридическо лице Участник; вид продукт; модел; IMEI на закупения телефон/ сериен номер на закупения таблет/ сериен номер на закупения AIOT продукт; търговски обект, от който е закупен Продукта; дата на закупуването му; телефонен
номер за връзка, имейл адрес за комуникация и пощенски адрес за доставка.

Трябва да се приложи снимка на счетоводен документ (касовата бележка или фактура) за удостоверяване на покупката.

Участието в Промоцията е обвързано с покупка на Продукт от страна на Участника от Участващ обект по време на Периода на Промоцията и регистрирането му в рамките на Периода за регистрация.

Участието за наградите по т.3.2. (Средиземноморски круиз за двама и екскурзия до Дубай за двама) е обвързано с покупка на Продукт/и на обща стойност над 80 лв., удостоверено в един счетоводен документ.

Всеки регистриран уникален счетоводен документ (касова бележка или фактура), удостоверяващ закупуването на един или повече Продукти дава право дава право на участие за една награда.

Всеки Участник може да участва многократно в Промоцията и да направи неограничен брой регистрации, доколкото са изпълнени горните условия.

Всеки Участник, закупил Продукт от Участващ обект по време на Периода на Промоцията и регистрирал го в рамките на Периода за регистрация, има право да участва в Промоцията за следните награди:
1. Ваучер за верига ресторанти Happy на стойност 100 лева – общо 100 броя;
2. Ваучер за Xiaomi online store (https://mi-bulgaria.com/) на стойност 200 лева -
общо 100 броя;
3. Ваучер за Спа уикенд в България, в хотел по избор на клиента, на стойност
1000 лв. – общо 5 броя;

Участниците, закупили от Участващ обект Продукт/и на обща стойност над 80 лв., удостоверено с един счетоводен документ, имат право да участват в Промоцията освен за наградите по т. 3.1.1. – 3.1.3 и за следните награди:
1. Ваучер за Средиземноморски круиз за двама на обща стойност 4000 лв.– 1 брой.
2. Ваучер за екскурзия до Дубай за двама на обща стойност 5000 лв. – 1 брой.

Печелившите ще бъдат допълнително уведомени от Организатора чрез имейл. Участниците следва изрично да потвърдят данните, изпратени в имейла от Организатора / да предоставят допълнителни данни, съгласно т. 3.17, в срок от 5 работни дни от получаване на имейла. Имейлът се счита получен от Участник при постъпване в информационната система на посочения от него електронен адрес за кореспонденция и във всички случаи не по-късно от 48 часа от изпращането му.

Наградите (с изключение на ваучерите за верига ресторанти Happy) се изпращат от Организатора на потвърдения имейл адрес на Участника до 3 работни дни след получените достатъчни и достоверни данни за доставка (и данни по т.3.17, в случай, че е приложимо).

Ваучерите за верига ресторанти Happy се изпращат при условията на предходното изречение на потвърдения от Участника пощенски адрес за доставка. Доставките се извършват само на територията на Република България. Участникът не дължи разходи за доставка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара