Спечелете смартфон, часовник, слушалки, ваучер за пътуване и парични награди

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 9 август 2024

Как се участва:

Чрез качване на снимка.

Пълни правила:

Предметът на Конкурса е създаване на конкурсна творба, която по мнение на Участника представя емблематичен момент и която се състои в самостоятелно направена снимка (максимален размер на снимката 25 Mb), придружена от самостоятелно изготвено описание, свързано със ситуацията, представена на снимката (максимален брой знаци 250). 

Снимката може да бъде модифицирана с помощта на наличен в творческия софтуер на Страницата елемент, като шаблон или стикер. Конкурсната творба се състои от снимката, евентуално модифицирана чрез творческия софтуер, и Описанието.

Заявката за участие в Конкурса подлежи на проверка за съответствие с Регламента от страна на конкурсната комисия. Потребителят ще бъде уведомен за резултата от проверката по имейл в срок от 5 (пет) работни дни от датата на подаване на заявката за участие. След получаване на информация по имейл за положителен резултат от проверката на заявката за участие Снимката заедно с Описанието на снимката ще бъде публикувана на Страницата.

Всеки Участник може да изпраща произволен брой Конкурсни творби. За да бъде разгледана, всяка Конкурсна творба трябва да отговаря на Регламента и да бъде изпратена в съответствие с Регламента. Всеки Участник може да получи само една седмична награда, за което става дума в § 4, ал 1.2 на Регламента.

Работите на Участниците ще подлежат на оценка от Конкурсната комисия, в чийто състав ще влязат лица, посочени от Организатора.

Сред всички правилно изпратени за Конкурса Конкурсни творби Комисията ще отличи една най-добра – по преценка на Комисията – Конкурсна творба. Критериите за оценка на Конкурсните работи ще бъдат креативност, оригиналност и изобретателност, както и точност на Описанието, качество и оригинален подход на Снимката. Комисията ще оценява Конкурсната творба
като цялост – Снимка заедно с Описание, както и евентуални допълнителни елементи (стикери и т.н.), добавени чрез творческия софтуер, наличен на Страницата. Така избраната Конкурсна творба ще получи основната награда, предвиждана в Конкурса, за което става дума в § 4, ал. 1.1. на Регламента.

Комисията ще присъди и три „седмични“ награди, т.е. за трите най-добри Конкурсни творби, изпратени през дадената седмица, докато трае Конкурсът. Наградите, предвидени в предходното изречение, ще бъдат присъдени съгласно процедурата, описана в ал. 11. 

Всеки петък след изтичане на цяла седмица за приемане на заявки за участие в Конкурса Комисията – на базата на критериите, посочени в ал. 9 по-горе – ще избере трите най-интересни, най-креативни, най-добри Конкурсни творби и ще ги помести в Профилите, като посочи името и първата буква от фамилията на Участника, който е изпратил дадената Конкурсна творба. Тези Конкурсни творби ще вземат участие в частта на Конкурса, която се провежда в Профилите.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени и в Профилите чрез публикуване на Конкурсните творби на победители, заедно с инициалите на Участника в срок до 5 (пет) работни дни от датата на прекратяване на Конкурса.

В Конкурса са предвидени следните награди:
1. една основна награда, която се състои от:
a) ваучер за авиолинии Ryanair на стойност 456,62 лева бруто1, и 1 Сумата от 250 USD, посочена за Ryanair, е изчислена въз основа на текущия обменен курс. Моля, имайте предвид, че тази сума подлежи на промяна, тъй като няма фиксиран обменен курс между BGN и USD. Промените в обменния курс могат да повлияят на крайната сума.
b) персонализирана блуза с Конкурсната творба на стойност 159,82 лева бруто;
и
c) телефон Redmi Note 13 Pro + 12 GB + 512 GB на стойност 1039,99 лева бруто

2. три седмични награди, които се състоят от:
a) слушалки Redmi Buds 5 на стойност 139,99 лева бруто; и
b) часовник Redmi Watch 4 на стойност 199,99 лева бруто;

Наградите не подлежат на замяна за пари в брой, нито на замяна за Награда от друг вид.

Един Участник може да получи само една Седмична награда в Конкурса.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара