Спечелете 10 барбекюта, 100 ваучера и 100 комплекта бира

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 4 август 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Шуменско за поне 5 лв. от магазини Кауфланд и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се организира и провежда на територията на Република България, в търговските обекти на Кауфланд.

"Участващи опаковки" са продуктите на Шуменско:

• Шуменско Светло, оборотна стъклена бутилка 0,5l
• Шуменско Светло, кен 0,5l
• Шуменско Светло, пластмасова бутилка 1l
• Шуменско Светло, пластмасова бутилка 2l
• Шуменско Светло кен мултипак 5+1
• Шуменско 100% малц, оборотна стъклена бутилка 0,5l
• Шуменско 100% малц, кен 0,5l
• Шуменско 100% малц, пластмасова бутилка 1l
• Шуменско Специално, оборотна стъклена бутилка 0,33l

Закупилите бира Шуменско за минимум 5 лв. с един касов бон, в комбинация и опаковка по избор, могат да спечелят награда: 1 от 10 (десет) барбекюта Weber Go Anywhere, 1 от 100 ваучера (всеки на стойност 50 лв.) за пазаруване в магазини Кауфланд или 1 от 100 комплекта бира Шуменско Светло кен 0,5l (всеки комплект съдържа 24 кена по 0,5l.) Участникът трябва да попълни телефонен номер, номер и сума на касовата бележка на www.shumensko.bg/promo. Участникът трябва да съхрани касовата бележка до края на играта като доказателство за своята покупка.

Ваучерите за пазаруване на стойност 50лв. (100бр.) и комплектите бира Шуменско Светло кен 0,5l. (100бр.) ще бъдат разпределени за спечелване чрез специално разработен за нуждите на Кампанията софтуер. Софтуерът ще изтегля печеливши на случаен принцип в периода на Кампанията измежду всички участници, регистрирали успешно код от касова бележка на стойност минимум 5лв., съдържаща участващи в Кампанията опаковки съгласно т.6.

*Ваучерът не може да бъде използван в магазини на Кауфланд извън територията на Република България. Остатъкът от ваучера не може да бъде възстановяван или заменян. Ваучерът може да бъде използван многократно до изчерпване на цялата сума. Ваучерите могат да се използват за закупуване на всички видове стоки. Остатъчната стойност на ваучера можете да бъде проследена в касовия бон от последната покупка.

Барбекютата Weber Go Anywhere (10бр.) ще бъдат изтеглени чрез томбола в присъствието на тричленна комисия след края на Кампанията. Томболата ще се състои до 3 работни дни след официалния край на Кампанията.

При регистрация на код от касова бележка, участникът ще има възможността да избере за коя награда да участва.

· Ако участник избере ваучер на стойност 50лв. за пазаруване в Кауфланд или комплект бира Шуменско Светло кен 0,5l, ще бъде уведомен веднага, чрез съобщение (pop-up) на екрана на монитора/мобилното си устройство, дали печели една от посочените награди.

· Ако участник не спечели 1 от 100 ваучера на стойност 50лв. Или 1 от 100 комплекта бира Шуменско Светло кен 0,5l, регистрацията му автоматично ще бъде прехвърлена за участие в томболата за голяма награда барбекю Weber Go Anywhere (10бр.) в края на Кампанията.

· Ако участник избере барбекю Weber Go Anywhere, 1 регистриран код ще се брои като 1 валидно участие в томболата, която ще се проведе на края на Кампанията. Спечелилите 1 от 10 барбекютата Weber Go Anywhere ще бъдат публикувани на www.shumensko.bg/promo до 3 работни дни след края на Кампанията и ще бъдат уведомени с SMS.

Регистрираните печеливши кодове от касови бележки за ваучерите за пазаруване на стойност 50лв. (100бр.) и комплектите бира Шуменско Светло кен 0, 5l. (100бр.) не участват в тегленето за спечелването на голяма награда – 1 от 10 барбекюта Weber Go Anywhere.

Наградите ще бъдат доставени от подизпълнител на Организатора и предадени срещу предоставяне на съответната печеливша касова бележка и след подписване на приемо-предавателен протокол.

При спечелване на награда от Кампанията, участникът ще бъде уведомен с SMS и помолен да предостави адрес за доставка на наградата, в рамките на 5 календарни дни.

Наградата се предоставя след предварителна уговорка по телефона, в рамките на 30 дни след края на Кампанията. Наградите ще бъдат доставени от подизпълнител на Организатора и предадени срещу показване на съответната печеливша касова бележка. Организаторът и Администраторът на Кампанията не носят отговорност, ако печеливш участник не получи наградата си вследствие на грешни, непълни или неточно посочени данни.

В Кампанията няма ограничение на брой регистрирани касови бележки, но един участник може да играе за спечелване само на 1 награда от вид.

Информация за Кампанията може да се получи и на тел.: 0882618987 (според тарифния план на абоната)

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара