Спечелете 10 ваучера по 300 лв. за гориво, 100 раници с продукти и 100 термо чаши

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 август 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Роден край за поне 4 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

В Промоцията участват всички опаковки на следните артикули, а именно:

РОДЕН КРАЙ Какао 170g нетунквани бисквити
РОДЕН КРАЙ Масло 165g нетунквани бисквити
РОДЕН КРАЙ Мляко 165g нетунквани бисквити
РОДЕН КРАЙ Шоколад 165g нетунквани бисквити
РОДЕН КРАЙ МАКСИ Сметана 230g нетунквани бисквити
РОДЕН КРАЙ МАКСИ Какао 250g нетунквани бисквити
РОДЕН КРАЙ МАКСИ Класик 230g нетунквани бисквити
РОДЕН КРАЙ Обикновени 120g нетунквани бисквити
РОДЕН КРАЙ Обикновени 190g нетунквани бисквити
РОДЕН КРАЙ За торта 250g нетунквани бисквити
РОДЕН КРАЙ Мляко 180g сухи пасти
РОДЕН КРАЙ Какао 180g сухи пасти
РОДЕН КРАЙ 120g нетунквани вафли
РОДЕН КРАЙ 100g /4бр. нетунквани вафли
РОДЕН КРАЙ 360g нетунквани вафли
РОДЕН КРАЙ 375g /15 бр. нетунквани вафли
РОДЕН КРАЙ 525g /21бр. нетунквани вафли

Механизъм на Играта:

1. Купи продукти с марка РОДЕН КРАЙ на „Престиж-96“ АД за минимум 4 лв. (четири лева). Необходимо условие е закупуването на продукти РОДЕН КРАЙ на общата стойност от не по-малко от 4 лв. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка (фискален бон), или една фактура от Метро кеш енд Кери България ЕООД.

2. Регистрирай валиден мобилен телефонен номер, стойността на закупените продукти, участващи в промоцията, както и номера на касовата бележка, или 10-цифрения номер на фактурата от Метро кеш енд Кери България ЕООД, на интернет страницата  www.prestigepromo.bg и автоматично участваш в седмичните тегления на награди – 1 от 100 броя термо чаши, 1 от 100 броя раници с продукти РОДЕН КРАЙ или 1 от 10 броя ваучери за гориво на стойност 300 лв.

За да направи валидна регистрация, е необходимо потребителят задължително:

    Да въведе име и фамилия, както и валиден български мобилен номер и имейл адрес за връзка с него;
    Да въведе всички цифри от номера на фискалния бон (касова бележка). Непълното въвеждане на номера на фискалния бон води до невалидна регистрация. Номерът на фискалния бон трябва да не участва в други игри, провеждани от организатора;
    Да въведе сумата от фискалния бон (касовата бележка)
    Да приложи снимка на фискалния бон във формат .PNG, .JPG, JPEG и HEIC, максимален размер на файла: 20 MB
    Да потвърди (чрез чек-бокс), че:
        Ще запази и покаже фискалния бон (касовата бележка), регистрирани в Играта, на Организатора и на куриера за получаването на наградата;
        След като внимателно се запознае с настоящите Правила на промоционалната Игра, да потвърди, че е съгласен с тях;
        След като внимателно се запознае с Политиката на поверителност на „Престиж-96“ АД, да потвърди, че е съгласен с начините и условията на обработване на лични данни, както и че дава своето изрично съгласие личните му данни да бъдат обработвани от Организатора и Изпълнителите.

При правилно регистриран номер на касова бележка в WEB сайта на Играта, участникът получава уведомително съобщение на екран (нотификация), потвърждаващо успешната му регистрация за награда.

След успешна регистрация на една касова бележа при условията на настоящата Игра, участникът автоматично ще участва в седмичните тегления на награди – термо чаши, раници с продукти РОДЕН КРАЙ или ваучери за гориво на стойност 300 лв., съгласно т. 6. Спечелилите награди ще бъдат обявявани в секция „Печеливши“ на www.prestigepromo.bg всяка седмица до края на играта.

В Периода на провеждане на Играта всеки Участник може да прави множество регистрации на касови бележки при условията на настоящата Игра с цел участие в Играта. Единният идентификатор на всеки участник е неговият мобилен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален и действащ мобилен номер, за да може да бъде известен при спечелване на награда. Един участник може да направи най-много 5 бр. регистрации в рамките на едно денонощие (24 часа). Един участник може да направи най-много 50 бр. регистрации общо за целия период на провеждане на Играта.

С участието си в Играта и при изпълнение на настоящите условия, всеки участник може да спечели най-много общо три награди, по една от всеки вид: термо чаши, описани в т. 6.1, б. „а“, раници с продукти РОДЕН КРАЙ, описан в т. 6.1, б. „б“, както и ваучер за гориво на стойност 300 лв. по т. 6.1, б. „в“.

Наградите в Играта са следните видове:

а) 100 броя термо чаши със следните характеристики: Двустенна термо чаша от неръждаема стомана с капак за пиене от PP; вместимост: 350 мл.; размери: ø 85×144 мм. Не е подходяща за микровълнова печка и съдомиялна.

б) 100 броя раници – червен модел, изработен от полиестер с едно основно отделение и един преден джоб с цип с размери: 29,5 x 14,5 x 45 см. Всяка раница е пълна със следните продукти РОДЕН КРАЙ: Една опаковка вафли Роден край 15 бр.; Една опаковка бисквити Роден край 135 г Кафе, Златен спомен или Детски свят; Една опаковка бисквити Роден край Обикновени 190г; Една опаковка бисквити Роден край Макси 230г; Една опаковка бисквити Роден край Чаени 165/170г; Една опаковка сухи пасти Роден край 180 г.

в) 10 броя ваучери за зареждане на гориво на стойност 300 лв. от Benzin.bg под формата на карта пластика. Ваучерите се предоставят за ползване, съгласно приложимите условия на издателя. С ваучера на Benzin.bg може да се зарежда гориво на обектите на бензиностанции ЕКО, Петрол, Круиз и Топливо. Ваучерите са валидни от 01.08.2024 г. до 31.07.2025 г., като могат да се ползват само в този период. Ваучерите са издадени на името на Престиж-96 АД и позволяват закупуването на следните горива - Бензин (А-95; А-99; А-100); Дизел и Премиум Дизел, както и покупки от минимаркет.
Проверка на наличност в картата: Проверката на наличност може да стане по два начина: чрез обаждане на спешния телефон, изписан на гърба на всяка пластика; чрез касовия бон, предоставен от касиер на конкретния обект, като чрез него могат да се следят заредените суми до момента.

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта и върху всички рекламни материали, са с илюстративен характер. Възможно е наградите да се различават от изобразените визии на рекламните материали.

Определянето на участниците, които печелят наградите, ще бъде извършено на случаен принцип по електронен път измежду всички надлежно регистрирани участници, съгласно настоящите Правила. С цел разпределение на наградите по точка 6.1. през целия период на промоцията, същите ще бъдат разпределени по седмици, като всяка седмица ще могат да бъдат спечелени:

    Първо теглене (08.07.2024 г.) – 16 броя термо чаши; 16 броя раници; 1 брой ваучер за гориво стойност 300 лв.
    Второ теглене (15.07.2024 г.) – 16 броя термо чаши; 16 броя раници; 2 броя ваучер за гориво стойност 300 лв.
    Трето теглене (22.07.2024 г.) – 16 броя термо чаши; 16 броя раници; 1 брой ваучер за гориво стойност 300 лв.
    Четвърто теглене (29.07.2024 г.) – 16 броя термо чаши; 16 броя раници; 2 брой ваучер за гориво стойност 300 лв.
    Пето теглене (05.08.2024 г.) – 16 броя термо чаши; 16 броя раници; 2 броя ваучер за гориво стойност 300 лв.
    Шесто теглене (16.08.2024 г.) – 20 броя термо чаши; 20 броя раници; 2 броя ваучер за гориво стойност 300 лв.

При спечелване на награда, печелившият ще бъде информиран на посочения телефонен номер при регистрацията, както и ще бъде инструктиран как да получи спечелената награда. Всяка седмица на сайта www.prestigepromo.bg ще бъде обновяван списъкът с печеливши от предходната седмица. Оповестяването ще се извърши чрез изписване на част от мобилните телефонни номера на печелившите (последните 3 цифри от номера ще бъдат скрити), посочени в регистрационната форма за участие в Играта.

Организаторът ще уведоми печелившите Участници за спечелената награда чрез потвърждение на посочения телефонен номер при регистрацията. Печелившите участници следва да предоставят на Организатора адрес в Република България, на който да бъде доставена спечелената от съответния участник награда.

Наградите по т. 6.1 от промоционалната игра ще бъдат доставени за сметка на Организатора с куриер до всеки спечелил на посочен от него адрес в Република България в срок от 45 (четиридесет и пет) дни след потвърждение на данните за доставка.

Спечелилият участник може да получи наградата си само след като представи за проверка в оригинал на куриера или на представител на Организатора фискалните бонове (касовите бележки), които е регистрирал за участие в тегленето, включително и тези, с които е бил изтеглен като печеливш. Ако се установи, че фискален бон (касова бележка) е повреден, дефектен, или номерът от него не съвпада с регистрирания такъв, наградата няма да бъде предоставена от куриера. 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара