Спечелете 100 куфара и 500 раници от Nestea

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 11 август 2024

Как се участва:

Чрез покупка на 2 продукта Nestea и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Играта е обвързана с покупка. В Играта може да се участва при закупуване на минимум два броя продукти с марката “Nestea”, в разфасовка от 1.5 L PET, 0.5 L PET и 0,33 L CAN, в комбинация и вкус по избор, наричани по-долу „продукти“. След покупка и регистрация на касовата бележка на:  http:// nestea.tymbark.bg, можете да се включите в Играта за спечелване на наградите, посочени в раздел V, по - долу. Продуктите, участващи в играта, не са обозначени със специална маркировка.

Касовата бележка за покупката се приема за валидна, независимо от мястото, от което продуктите са закупени, стига да е на територията на Република България, и на касовия бон ясно и недвусмислено да се вижда обектът, от който е закупен продуктът, наличието на продуктите Nestea 1.5L PET, 0.5L PET и 0.33L CAN и тяхната стойност.

В играта има право да участва всяко пълнолетно физическо лице, относно което са налице условията, посочени в раздел III, т.2 от настоящите правила, наричано по-долу Участник, което следва да изпълни следните условия:
        Да закупи минимум 2 продукта Nestea, в комбинация и вкус по избор, наричани по – долу “продукти”, участващи в играта, в периода 01.02024 г – 11.08.2024 г.
        Да регистрира номер и дата на касова бележка /касови бележки/, съдържаща покупка на 2 бр. Nestea, в разфасовка 5L PET, 0,5L PET и 0.33L CAN на промоционалния сайт http:// nestea.tymbark.bg
        Да качи ясна и видима снимка на касовата бележка на сайта на Играта http:// tymbark.bg /, от която ясно и недвусмислено да се вижда, че продуктите на касовата бележка са 2 бр. Nestea 1.5 L PET., 0,5L PET и 0.33L, тяхната стойност, обектът, от който са закупени, номерът на касовата бележка.
        Касови бележки с неясна снимка, посочена невярна стойност или включващи различни продукти от посочените в раздел IV, т.1, се смятат за невалидни и Организаторът си запазва правото да не ги включи в тегленето за спечелване на награда. Една и съща касова бележка не може да се използва при повече от един потребител и не може да се регистрира повече от веднъж.

    Участниците, регистрирали по – голям брой касови бележки, имат по-голям шанс да спечелят награда.

    За целия срок на Играта, и независимо от броя регистрираните касови бележки, един участник може да спечели максимално по 1 брой награда от вид.

    Всеки участник трябва да запази до края на Играта касовите бележки, регистрирани на сайта на Играта http:// nestea.tymbark.bg /. При предоставяне на награда на спечелил участник, Организаторът или негов представител може да изиска всички касови бележки, регистрирани от участника на сайта http:// nestea.tymbark.bg /, като доказателство за участието на спечелилия в играта и условие за получаване на наградата.

    Награден фонд: 100бр. брандиран куфар Nestea, 500бр. брандирана раница Nestea.

    Наградите в Играта се присъждат на случаен принцип, чрез томбола със специализиран софтуер, в която участват всички регистрирани, съгласно изискванията на настоящите правила, участници.

Тегленето на наградите ще бъде извършвано ежеседмично („Седмични награди“) за периода на Играта, както следва:
        Първо теглене на 15.07, като ще бъдат изтеглени 20 печеливши за брандиран куфар Nestea и 5 резерви, 100 печеливши за брандирани раници Nestea и 20 резерви;
        Второ теглене на 22.07, като ще бъдат изтеглени 20 печеливши за брандиран куфар Nestea и 5 резерви, 100 печеливши за брандирани раници Nestea и 20 резерви;
        Трето теглене на 29.07, като ще бъдат изтеглени 20 печеливши за брандиран куфар Nestea и 5 резерви, 100 печеливши за брандирани раници Nestea и 20 резерви;
        Четвърто теглене на 05.08, като ще бъдат изтеглени 20 печеливши за брандиран куфар Nestea и 5 резерви, 100 печеливши за брандирани раници Nestea и 20 резерви;
        Пето теглене на 12.08,като ще бъдат изтеглени 20 печеливши за брандиран куфар Nestea и 5 резерви, 100 печеливши за брандирани раници Nestea и 20 резерви.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени чрез специализиран софтуер и публикувани на сайта на играта http:// nestea.tymbark.bg / в рамките на 3 дни след всяко теглене на наградите. Спечелилите ще бъдат публикувани на сайта на Играта с първа буква от собствено име, фамилия и последните 5 цифри на регистрирания телефонен номер и ще бъдат информирани чрез телефонно обаждане в рамките на 7 календарни дни за спечелването на тяхната награда.  

Във всяко седмично теглене ще бъдат раздадени по 100 бр. брандирани раници Nestea и по 20 бр. брандирани куфари Nestea. Наградите се осигуряват от Организатора.
    Всички награди се предоставят в съответствие с разпоредбите на действащото в страната данъчно законодателство.


    Доставките ще бъдат осъществявани съгласно работното време на куриерската фирма. Куриерските разходи са за сметка на Организатора.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара