Спечелете автомобил, скутери, телевизори, карти за подарък и ваучери

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 28 септември 2024

Как се участва:

Чрез използване на приложение myWorld App.

Пълни правила:

Спечелете награди на обща стойност 70 000 €

Участвайте сега и спечелете награди като автомобил, скутер, мечтани пътувания и много други!

Вземете активно участие в нашия конкурс Scan & Win, използвайте функцията Scan & Go, сканирайте фактурата си* и ще участвате в жребия. Всяко сканиране е билет! Успех!

Месечни награди
1 карта за подарък travelWorld за 2500 €

Награди за финалното теглене
1 автомобил на максимална стойност 22 000 €
5 моторни скутера на максимална стойност от 3000 €
10 65-инчови телевизора Samsung Crystal
10 електронни скутера MEGA MOTION
100 x Cashback на стойност 100 €
1000 x 50 Shopping Points

Нашето myWorld App Ви улеснява да се възползвате от всички предимства на пазаруването от дланта на ръката си. Където и да се намирате, когато пожелаете. И най-хубавото: сега имате възможност да спечелите страхотни награди, като сканирате касовите си бележки. И така, какво чакате още?

През първата седмица на всеки месец ще се тегли жребий между всички валидни регистрации,
получени през предходния месец, под надзора на независима страна. Последното месечно теглене ще се проведе на 28 септември 2024 г.

Всеки победител ще получи карта за подарък travelWorld на стойност £ 2154 (€ 2500). 

ФИНАЛНО ТЕГЛЕНЕ
В края на периода на участие, на 28 септември 2024 г., ще бъде проведено окончателно теглене на жребий измежду всички регистрации, направени през целия период на участие.

С победителите ще се свържем по имейл на имейл адреса, въведен в техния акаунт на myWorld, и ще трябва да отговорят в рамките на 5 календарни дни с всички данни за контакт, копие на валиден документ за самоличност и адрес за доставка на наградата. В случай на изплащане в брой вместо доставка на наградата, победителят трябва да изпрати валидни банкови данни от личната си банкова сметка (служебни банкови сметки не са разрешени). В този случай са необходими IBAN, SWIFT, името на банката, както и името на сметката. Печелившият носи отговорност за точността на предоставените данни. Ако участникът не е в състояние да вземе наградата (напр. не отговаря на минималната възраст за участие в конкурса от 18 години) или не отговори в определения срок, той ще бъде дисквалифициран и наградата ще бъде предложена на резервен участник. Този процес ще се прилага до изчерпване на резервите.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара