Спечелете телевизор, мини футболни маси и футболни топки

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 септември 2024

Как се участва:

Чрез закупуване на определени продукти ЛЕКО за поне 20 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Участието в Играта е обвързано с покупка, с цел участие в томбола, в която се теглят наградите, описани по-долу в раздела. В Играта може да се участва само при закупуване на следните продукти:
ЛЕКО Интерин (1L; 2.5L; 3L; 4L; 8.5L; 15L; 25L)
ЛЕКО със Сребърни йони (2.5L; 3L; 4L; 8.5L; 15L)
ЛЕКО Фасаген (1L; 2.5L; 3L; 4L; 8.5L; 15L)
ЛЕКО Хипоалергенна боя (2.5L; 3L; 4L)
ЛЕКО Цветен интерин  (2.5L)
ЛЕКО за Бани и кухни (1L; 3L)
ЛЕКО Бази за тониране Art Color (1L; 3L; 10L; 15L)
ЛЕКО Грунд Art Color (1L; 3L; 10L)
ЛЕКО Нано грунд (1L)
ЛЕКО Бази за тониране (1L; 2L; 4L; 10L; 15L)
ЛЕКО Грунд за акрилатни бои за тониране (1L; 4L; 10L)
ЛЕКО за Влажни помещения (1L; 2.5L; 4L)

При закупуване на продукт/и, описани в Раздел IV. т.5, на стойност минимум 20 лв. с ДДС, потребителят трябва да запази касовия бон за покупка, на който ясно и недвузначно се вижда, че закупените артикули са на конкретна стойност, отговаряща на механизма на кампанията.

След закупуване на продукт/и с търговската марка ЛЕКО, описани в Раздел IV. т.5, касовият бон за покупка, трябва да бъде регистриран на интернет страницата  https://promo.leko.bg

След регистрация на касовия бон за покупка, потребителят трябва да пази бележката до края на кампанията. Куриерската фирма, може да поиска, преди предоставянето на наградата, да бъде предаден спечелилия касов бон за покупка.

Участниците могат да участват неограничено, като с един касов бон, може да се участва и печели само веднъж. Един касов бон за покупка, може да се регистрира само веднъж за срока на Играта.

Награди:
Малки награди – 25 x 1 брой футболна топка
Средни награди – 3 х 1 брой Мини футболна маса
Големи награди – 1 х 1 брой телевизор SAMSUNG 50” (120см), Smart, UHD 4K

Един касов бон за покупка участва само веднъж за целия срок на Играта, като с него може да бъде спечелено само веднъж една от малки, средни или големи награди.

Наградите ще се изтеглят до 14 дни след края на кампанията и ще бъдат обявени на страницата на promo.leko.bg, не по-късно от 15.10.2024 г.

Всеки спечелил участник, в срок до 3 работни дни след обявяването на печелившите, ще получи електронно съобщение на електронната поща, с която е направил своята регистрация на съответния спечелил касов бон за покупка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара