Спечелете джага и 200 футболни топки Jack Daniel's

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 юли 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Jack Daniel's 700 мл от магазини Аванти и изтриване на скреч карта или регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Наслади се на летните футболни страсти с награди от Jack!

Вземи продукт на Jack Daniel's 700 мл от участващите магазини на Аванти, виж дали печелиш топка на място в магазина и регистрирай касовата си бележка за участие в томбола за голямата награда: джага!

Наградите не подлежат на прехвърляне и възстановяване.

За да участвате в Промоцията, закупете продукти от портфолиото на Jack Daniel's от 700 мл или повече от участващите магазини в мрежа на Аванти, вземете вашата скреч карта от касова зона, за да проверите дали печелите фитболна топка и регистрирайте своята касова бележка на www.jackdaniels.com/bg-bg за голямата награда - джага. Максимум една регистрация на седмица на човек.

Промоционалните продукти включват следното:

    Jack Daniel’s Old No.7 Tennessee Whiskey (0.7л или повече)
    Jack Daniel’s Tennessee Apple (0.7л)
    Jack Daniel’s Tennessee Honey (0.7л)
    Jack Daniel’s Gentleman Jack(0.7л)

Наградите в тази промоция включват:

- 200 футболни топки
- 1 джага

В тази промоция ще бъдат раздадени 200 футболни топки, които се печелят посредством скреч карти от касова зона на обекта. Наградата се получава в самия обект.

Ще има 1 теглене за голямата награда – джага на 2.08.2024 за всички участници с валидни регистрации от 01.07-31.07.2024

До 2 работни дни след изтегляне на печелившите представител на Организатора ще се свърже с тях по имейл и те ще бъдат информирани за спечелената награда и процедурата по потвърждаване. Изтегленият печеливш ще бъде информиран, че за получаване на наградата си, той/тя трябва да изпрати адреса, до който да бъде доставена наградата, до 3 дни от датата, на която Организаторът му е съобщил за спечелването на наградата.

Ако по някаква причина Организаторът не получи адрес за доставка на наградата до 3 дни, след като участник бива информиран за спечелването на награда, то тогава печелившият губи правото си над наградата. Ако изтегленият печеливш не отговаря на изискванията за потвърждение на участието, той бива дисквалифициран.

Наградите за дадено теглене се изпращат от и за сметка на Възложителя по куриер до 30 (тридесет) работни дни от датата на публикуване на списъка с потвърдените печеливши за дадено теглене до адреса, посочен от печелившия при контакта с Организатора. При доставката на наградата куриерът следва да провери самоличността и възрастта на печелившият и ако те не отговарят на посочените при регистрацията, той губи правото да получи наградата. 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара