Спечелете плажни столове, плажни постелки и 100 пакета Ефес

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 юли 2024

Как се участва:

Чрез покупка на бира EFES за поне 3,49 лв. от магазини BILLA и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Промо играта се организира и провежда във всички търговски обекти на БИЛЛА БЪЛГАРИЯ“ ЕООД на територията на Република България.

В Промо играта участват продуктите:

    EFES кен 0,5 л
    EFES MALT кен 0,5 л
    EFES кен пакет 5+1  ( 6х 0,5 л)
    EFESDRAFT кен 0,5 л
    EFES ниска 0.5 л

Наградите, предвидени за Печелившите участници в томболата, са общо 144 :

  Пакет Ефес 6 х 0.330л бутилка – 100 бр.
  Лежанка с облегалка – 40 бр.
  Плажен стол с облегалка– 4 бр.

Наградите, показани в рекламните материали на Промо играта, са илюстративни и илюстрациите върху тях могат да се различават от реалните.

МЕХАНИЗЪМ НА ПРОМО ИГРАТА

    1. При покупка на EFES продукти на стойност минимум 3.49лв. (три лева и четиридесет и девет стотинки) с ДДС, клиентът има възможност да участва в Промо играта за една от посочените в т. 3.1 награди.

    2. След покупка на EFES продукти на стойност минимум 3.49лв. (три лева и четиридесет и девет стотинки) с ДДС от търговските обекти на „БИЛЛА България“ ЕООД, участникът регистрира номера на касовия бон/фактура за закупения продукт на www.Avendi.bg/EFESpromogame  

Участникът следва да въведе следната информация при регистрация:

    Име;
    Фамилия;
    Тел. Номер за връзка;
    Номер на касова бележка или снимка на касова бележка, удостоверяваща покупката на EFES продукти на стойност минимум 3.49лв. (три лева и четиридесет и девет стотинки) с ДДС.

За участие в Промо играта се изисква участникът да попълни всички задължителни полета в регистрационната форма, описани по-горе, да прикачи снимка на оригиналната фискалния бон/фактура и да изрази изричното си съгласие (на съответното за целта място в регистрационната форма) за събиране и обработване на личните му данни за целите на Промо играта.

Участникът отговоря за верността и коректността на предоставените от него данни.

Оригиналът на фискалния бон/фактура за извършената покупка на продукт/ продукти EFES следва да бъде запазен от Участника в Промо играта. Не представянето на оригинала на фискалния бон/фактурата е основание за отказване получаването на награда.

Всеки Участник има право да участва в Промо играта многократно като за всяка регистрация качи снимка на фискалния бон/фактура, удостоверяващ нова покупка на продукт/продукти EFES, различен от вече регистриран фискалния бон/фактура и при изпълнение на условията на настоящите Официални правила. За целите на провеждане на томболата всеки Участник ще се счита за уникален посредством своя имейл и телефонен номер. Ако двама или повече от изтеглените печеливши Участници имат един и същ имейл адрес или телефонен номер, за валидна ще се счита първата по време регистрация в интернет сайта на Организатора, а всяка следваща ще се счита за дублирана, поради което и невалидна.

Независимо от броя на направените регистрации, всеки Участник може да спечели само по една от трите вида награди. Настоящото ограничение се отнася и в случай че Участникът се регистрира многократно с различни електронни адреси/ телефони.

Спечелилите участници ще бъдат определени чрез специален софтуер, спазващ случайния принцип.

Тегленето ще се извърши на 02.08.2024 г., като в тегленето ще участват всички валидни регистрации, получени на уебсайта www.Avendi.bg/EFESpromogame , в периода от 00:01ч. на 01.07.2024.г.  до 31.07.2024.г. до 23:59ч. българско време.

Ще бъдат раздадени общо 144 награди:

        Пакет Ефес 6 х 0.330л бутилка – 100 бр.
        Лежанка с облегалка – 40 бр.
         Плажен стол с облегалка– 4 бр.

Всички печеливши ще бъдат информирани за спечелването на наградата до 18.00 часа на 20.08.2024г. чрез позвъняване на посочения от тях телефонен номер или на посочената от тях електронна поща.

Наградите, се доставят чрез куриер на адреса, посочен от съответния печеливш Участник в срок до петнадесет работни дни от датата на уведомяването на Организатора за адреса за доставка на наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара