Спечелете Apple Airpods 2, хладилни чанти и стекове с Devin Mineral & Vitamins

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 25 август 2024

Как се участва:

Чрез закупуване на 3 бутилки Devin Mineral & Vitamins и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

В Играта участват всички продукти с марка DEVIN Mineral & Vitamins всички вкусове 0,425 л , независимо откъде са закупени:

Devin Mineral & Vitamins ImmunityЯгода& мента
Devin Mineral & VitaminsImmunityЧереша& роза
Devin Mineral & VitaminsMood UpliftКокос& ананас
DevinMineral&VitaminsMoodUplift Праскова и тропически плодове
Devin Mineral & VitaminsVitalityМанго& ананас
Devin Mineral & VitaminsVitalityЯбълка& киви
Devin Mineral & VitaminsVitality Краставица бъз и лимон

!Участващите в Играта продукти не са изрично обособени в отделна промоционална зона и върху тях няма изрично обозначение, че участват в Играта.

За да участва в томбола за награди, всеки участник следва да:

Купи минимум 3 бутилки Devin Mineral & Vitamins и да регистрира касова бележка на www.devin-promo.bg, верифицирайки я със снимка.

В касовата бележка следва да е видима маркатаDevin на закупените продукти. За избягване на съмнение в играта няма да бъдат приемани за участие касови бележки, чрез които не е възможно да се докаже каква марка продукти са закупени.

За да е успешна регистрацията, участникът трябва:
- да въведе мобилен номер за контакт;
- да въведе номера на касовата бележка;

- да заснеме касовата бележка
- да потвърди (чрез check-box), че е съгласен с Официалните правила на Играта, да съхрани касовата бележка до края на Играта като доказателство за покупка, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта, като последните 3 символа ще бъдат скрити (напр. 0887111***).

Единният идентификатор на всеки участник в Играта е неговият телефонен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един телефонен номер. Всички регистрации, направени с един и същ телефонен номер, ще бъдат отнасяни към едно и също лице.

Регистрираните касови бележки подлежат на проверка за съответствие с изискванията на настоящите Правила. При констатирани противоречия, съответният касов бон се счита за невалиден.

Наградите в Играта са:

112 стека Devin Mineral & Vitamins (един стек съдържа 6 бутилки Devin Mineral & Vitamins Ягода и Мента)

56 бр. хладилни чанти

8 бр. слушалки Apple Airpods 2 nd Generation

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта и върху всички промоционални материали, са с илюстративна цел.

Тегленето на наградите, описани в т.6.1.1 и 6.1.2 ще се извършва всеки ден в периода на кампанията на случаен принцип, чрез специално разработен за нуждите на играта софтуер, който ще определя печелившите измежду всички участници, покрили условията за участие описани в т.5. Всеки ден ще бъдат теглени като награда по 2 стека Devin Mineral & Vitamis, по 1 хладилна чанта, а на всеки 7 дни ще бъде теглена наградата слушалки Airpods 2 nd Generation.

Един участник може да направи максимум 10 регистрации на ден с различни касови бонове.

Един касов бон, може да бъде регистриран само един път и чрез само една персонална регистрация на един потребител. В случаите, когато на касовия бон не е изписано името на продукта, касовият бон се счита за невалиден .

Участниците, спечелили награда, ще бъдат известени чрез SMS на посочения от тях мобилен номер. В SMS съобщението ще се съдържа телефонен номер, на който трябва да се обадят в срок до 5 (пет) дни, след като са известени, че печелят награда, за да предоставят данни за доставка (три имена, ЕГН и адрес). Ако спечелилият не се обади в този срок, ще бъде потърсен по телефона еднократно и ако не бъде открит, наградата ще бъде насочена към резервните изтеглени печеливши.

Наградите ще бъдат доставени с куриер, за сметка на Организатора, до всеки печеливш участник, в срок до 45 работни дни след предоставяне на необходимата информация, по реда на т.

Наградите се получават само от лицето, предоставило името си срещу изтегления като печеливш телефонен номер. Не се допуска получаването на наградата от друго лице. Наградите се получават само срещу представяне на лична карта и касовия бон, с които участникът е спечелил наградата .

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара