Спечелете изживяване за двама в Атина, 150 спортни сака и 100 ваучера за Gift Tube

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 11 август 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта и/или регистрация на касов бон от закупен продукт на Coca-Cola или на място в участващ магазин.

Пълни правила:

Включи се в промоцията на Coca‑Cola за Олимпийски игри Париж 2024

Участвай за страхотните ни награди. Влез в Coca‑Cola App и отговори на въпрос или прикачи снимка от касовата бележка за шанс да спечелиш. Наградите в промоцията са:

• 3 х Пътуване за двама до Атина
• 150 х Спортен сак
• 100 х Ваучер от Gift Tube

    Изтеглете приложението Coca‑Cola от App Store или Google Play и се регистрирайте или влезте в акаунта си в Coca‑Cola.

    Отворете Скенер за касови бележки и дайте съгласието си, за да разрешите на приложението достъп до вашата камера и файлове с изображения.

    Направете снимка или качете такава на касовата бележка. Всеки от участващите продукти на Coca‑Cola, Fantа, Sprite,Fuzetea или Powerade ще ви носи точки. Проверете точките, предлагани от скенера за касови бележки. Ако са правилни, натиснете бутона за рекламация. Ако не, подканете за ръчна проверка.

Промоцията, която се провежда в обекти на територията на страната, обозначени с рекламен материал за Промоцията, стартира на 01.07.2024 г. и продължава до 11.08.2024 г.  или до изчерпване на количествата скреч листове/полета и/или награди в участващите обекти, което от изброените събития настъпи по-рано, независимо от публикуването и/или наличието на рекламни материали преди и/или след посочените дати.

„Участващи продукти" в промоцията за спечелване на награди в обектите, както и за спечелване на награди в мобилното приложение COCA-COLA APP, са продукти от:

·       300ml Coca‑Cola, 300ml Fanta Портокал, 300ml Coca‑Cola Без Захар;

·       330ml Coca‑Cola, 330ml Coca‑Cola Без Захар, 330ml Fanta Портокал, 330ml Fanta Грозде, 330ml Fanta Без Захар Малина, 330ml Fanta Без Захар Манго, 330ml Sprite;

·       500ml Coca‑Cola, 500ml Coca‑Cola Без Захар, 500ml Coca‑Cola Лимон Без Захар, 500ml Coca‑Cola Череша, 500ml Coca‑Cola Череша Без Захар, 500ml Fanta Портокал, 500ml Fanta Портокал Без Захар, 500ml Fanta Лимон, 500ml Fanta Грозде, 500ml  Fanta Shokata, 500ml Fanta Tropical, 500ml Sprite

·       1L Coca‑Cola, 1L Coca‑Cola Без Захар, 1L Fanta Портокал;

·       1.5L Coca‑Cola, 1.5L Coca‑Cola Без Захар, 1.5L Fanta Портокал, 1.5L Fanta Портокал Без Захар, 1.5L  Fanta Лимон, 1.5L  Fanta Грозде, 1.5L  Fanta Shokata, 1.5L  Fanta Tropical, 1.5L Sprite

·       2L Coca‑Cola, 2L Coca‑Cola Без Захар, 2L Fanta Портокал,  2L Fanta Tropical, 2L Sprite;

·       500ml FuzeTea праскова и хибискус; 500ml FuzeTea лимон и лимонена трева; 500ml FuzeTea манго и ананас; 500ml FuzeTea горски плод; 500ml череша и бъз; 500ml FuzeTea зелен чай ягода и алое вера; 500ml FuzeTea зелен чай лайм и мента;

·       1.5L FuzeTea праскова и хибискус; 1.5L FuzeTea лимон и лимонена трева; 1.5L FuzeTea манго и ананас; 1.5L FuzeTea горски плод; 1.5L FuzeTea череша и бъз; 1.5L FuzeTea зелен чай ягода и алое вера; 1.5L FuzeTea зелен чай лайм и мента;

·       500ml Powerade Mountain Blast, 500ml Powerade Портокал.

*500ml, 1L, 1.5L и 2L Coca‑Cola и Coca‑Cola Без Захар са с промоционален етикет (Приложение 2).

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията в участващите обекти, са следните:

 - Мешка с Coca‑Cola/Fuzetea/Powerade дизайн - 210 000 бр.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията в мобилното приложение, са следните:

- Спортен сак  - 150 бр.;

- Ваучер на стойност 100 лв. за www.gift-tube.com – 100 бр.

Наградата, която може да бъде спечелена при участие в Играта „Отговори на въпрос и участвай за изживяване в Атина“ в Мобилното приложение, е 3 бр. „Изживяване за двама в Атина“, като участието не е обвързано с покупка на продукт.

Промоционална механика с награди в търговските обекти:

В избрани търговски обекти на територията на страната, обозначени с рекламни материали, информиращи за тази част на Промоцията, ще се провежда описаната по-долу механика, при която могат да се спечелят награди на място в търговския обект.

За да вземат участие в Промоцията, организирана в обектите, участниците трябва да закупят наведнъж комбинация от 2 бутилки от участващите опаковки, описани в точка 6.1. За всяка покупка на 2 бутилки наведнъж в комбинация по избор, участникът получава възможност да изтрие 1 (едно) скреч поле на място в търговския обект в момента на покупката. При наличие на следните надписи в полето за изтриване:

·       „Мешка“ – потребителят има право да получи награда – един брой мешка, описан в т. 9.1.1., веднага, на място в търговския обект;

·       “😊” – при наличен този символ потребителят не получава награда.

Награди ще бъдат раздавани до изчерпване на количествата, респективно до изчерпване на количествата скреч листове/полета в съответния участващ търговски обект.

Количеството на промоционалните награди е ограничено, така че награди ще бъдат раздавани на принципа “първи купил - първи получил”, до изчерпване на  количествата.

Организаторът не е отговорен пред потребителите за награди, надвишаващи посоченото количество.

Информация за промоцията с награди в обектите може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България)  всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч..

Онлайн част на Промоцията в COCA-COLA APP (Coca‑Cola Мобилно Приложение):

Обвързано с покупка:

За да вземе участие за спечелване на награди по т. 9.2.1. и 9.2.2., участникът трябва да закупи бутилка от участващите опаковки, описана в т. 6.1., след което да прикачи касовата/ите си бележка/и в мобилното приложение COCA-COLA APP (мобилното приложение, което може да бъде свалено от тук https://app.coca-cola.com/), където участниците могат да вземат участие в Промоцията.

За валидна касова бележка, равняваща се на едно участие в томбола за награди по т. 9.2.1. и 9.2.2., ще се считат САМО И ЕДИНСТВЕНО бележките, които отговарят на следните изисквания:

·       В касовата бележка присъства поне един продукт от участващите опаковки, описани в т. 6.1.

·       Покупката трябва да е направена в рамките на периода на кампанията, описан в т. 5.2. Ако датата на прикачената касова бележка е преди или след периода на кампанията, то тя ще бъде невалидна и участникът няма да има право да участва за наградите по т. 9.2.1. и 9.2.2.

·       Участникът няма право да участва с една касова бележка повече от един път за целия период на кампанията, описана в т. 5.2. Всяка касова бележка, която е прикачена повече от веднъж, е невалидна.

·       Всяка касова бележка, която отговаря на изискванията, описани в настоящите правила и качена в мобилното приложение COCA-COLA APP, е валидна само и единствено в рамките на текущата календарна седмица, в която е прикачена. Под календарна седмица се разбира периода от понеделник 00:01 часа до неделя 23:59 часа.

Една прикачена касова бележка отговаря на едно участие в томбола за награди, обявени в т. 9.2.2 и 9.2.3., и ще се включи в най-близката дата за теглене на наградите. Един вид награда може да бъде спечелена веднъж от един участник.

В Промоцията има ограничение на брой прикачени касови бележки от един брой касова бележка от един участник/потребител на приложението за една календарна седмица. В рамките на промоцията обаче може да бъде спечелена само една награда от вид от описаните в т. 9.2.1 и 9.2.2 от един потребител.

С цел равномерно разпределение на наградите по точка 9.2.1. и 9.2.2. през целия период на промоцията, същите ще бъдат разпределени по седмици, като всяка седмица ще могат да бъдат спечелени:

·       1-во теглене (08.07.2024 г.) – 20х Спортен сак; 15х Ваучер на стойност 100 лв. за www.gift-tube.com
·       2-ро теглене (15.07.2024 г.) – 25х Спортен сак; 15х Ваучер на стойност 100 лв. за www.gift-tube.com
·       3-то теглене (22.07.2024 г.) – 30х Спортен сак; 20х Ваучер на стойност 100 лв. за www.gift-tube.com
·       4-то теглене (29.07.2024 г.) – 30х Спортен сак; 20х Ваучер на стойност 100 лв. за www.gift-tube.com
·       5-то теглене (05.08.2024 г.) – 25х Спортен сак; 15х Ваучер на стойност 100 лв. за www.gift-tube.com
·       6-то теглене (12.08.2024 г.) – 20х Спортен сак; 15х Ваучер на стойност 100 лв. за www.gift-tube.com

·       Едно прикачване на една касова бележка съответно е заявка за участие за една награда, регистрира участниците в следващото най-близко по време седмично теглене, за което те участват за награда.  

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА „ОТГОВОРИ НА ВЪПРОС  И УЧАСТВАЙ ЗА ИЗЖИВЯВАНЕ В АТИНА“ в COCA-COLA APP (Coca‑Cola Мобилно Приложение):

Участието в тази Игра  не е обвързано с покупка!

За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 9.3., участникът трябва да отговори правилно на въпрос в мобилното приложение COCA-COLA APP: „Къде са проведени първите съвременни Олимпийски игри?“, след което участникът автоматично се включва в томбола за голямата награда. При проверка на отговорите и открити непълни, неточни или нерелевантни отговори, същите няма да бъдат приети за валидно участие. Участието не е обвързано с покупка на продукт!

В участието за Изживяване за двама в Атина има ограничение от 1 (един) брой регистриран отговор за една календарна седмица (под календарна седмица се разбира периода от понеделник 00:01 часа до неделя 23:59 часа.), равняващо се на 1 (едно) участие в томболата за награда, описана в точка 9.3 от 1 (един) участник/потребител на приложението.

Тегленето на награди по точка 9.3. ще бъде извършено след края на промоцията, на 14.08.2024 год.

Ако потребителят спечели награда по точка 9.2. или 9.3 от мобилното приложение COCA-COLA APP, той ще бъде уведомен с имейл на електронната си поща.

·       При спечелване на награда от точка 9.3., участникът ще получи имейл на електронната си поща, с който е регистриран в COCA-COLA APP. Печелившият ще бъде помолен да предостави отговор на имейл: coca-cola-app@bespoke.bg своите три имена, адрес и телефон за връзка, за да получи наградата си.

УЧАСТВАЙ ТУК

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара