Спечелете 15 броя телевизионни приемника размер 40 инча

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 25 август 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Carlsberg за поне 7 лв. от магазини Kaufland и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Играта се организира и провежда на територията на Република България, в  търговските обекти на Kaufland България.
 
„Участващи опаковки“ - Carlsberg кен, Carlsberg бутилка 500 ml, Carlsberg безалкохолно пиво 330 ml, Carlsberg Мултипак кен 3+1, Carlsberg бутилка 330 ml.
 
ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ
 
15 броя телевизионни приемника размер 40 инча (101см диагонал)
 
МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИ
 
Закупилите продукти Carlsberg в комбинация по избор в периода на Играта на стойност минимум или над 7 лв., следва да регистрират касовата бележка на www.carlsbergpromo.bg и могат да спечелят един от 15 броя телевизора, размер 40 инча. Играта е в сила от 16.07.2024  г. до 25.08.2024 г. Играта е активна само при закупуване на участващите продукти в обектите на Kaufland България.. В Играта имат право да участват само лица навършили 18 години.
Тегленето на наградите ще се извърши от компютърен софтуер. Всички спечелили награда ще бъдат уведомени с SMS след изтеглянето им, а наградите ще бъдат доставени от подизпълнител на Организатора и предадени срещу проверка на място на съответната печеливша касова бележка.

За да участва в Играта, Участникът е необходимо:

    Да въведе своя актуален телефонен номер в сайта  www.carlsbergpromo.bg ,на който може да бъде открит, при спечелване на награда.
    Да въведе уникален код от касовия бон, удостоверяващ направената покупка.
    Да снима и качи касовия бон, удостоверяващ покупка.
    При регистрация на касовата бележка Участникът трябва да се съгласи с Условията за участие в Играта (отметка в съответното поле, че е прочел Официалните правила на Играта, както и е информиран за изложеното в Уведомлението за защита на личните данни).

За да бъде допуснат за участие в Играта за спечелване на един от общо 15 40-инчови телевизора, Участникът трябва да е в необходимата възрастова група над 18 години. За да вземе участие в тегленето, Участникът трябва да регистрира своята касова бележка, като всяка касова бележка следва да потвърждава покупката на бира Carlsberg за минимум 7 лева, в комбинация на разфасовките, описани в Част 6 по избор.

При спечелване на награда от Играта, участникът ще бъде уведомен с SMS и поканен да предостави следните лични данни – две имена, адрес за доставка и телефон.

Наградата се предоставя след предварителна уговорка по телефона, в рамките на 30 работни дни след получаване на контактната информация от печелившия. Наградите ще бъдат доставени от подизпълнител на Организатора и предадени срещу предоставяне на съответната печеливша касова бележка. Организаторът и Администраторът на Играта не носят отговорност, ако печеливш участник не получи наградата си вследствие на грешни, непълни или неточно посочени данни.

Период на теглене на наградите: всички награди ще бъдат изтеглени след края на Играта на 30.08.2024 г.

В Играта няма ограничение на брой регистрирани касови бележки, но един участник може да играе за спечелване само на една награда, т.е. 1 участник може да спечели максимум 1 бр. телевизионен приемник размер 40 инча.

Информация за Играта може да се получи и на тел.: 080011500 (на цената на един градски разговор за абонатите на БТК от цялата страна) .

Организаторът на Играта или негов подизпълнител ще се свърже с печелившия, за да организира предоставянето на наградите – телевизионен приемник 40 инча в рамките на 2 седмици след получаването на контактната информация. В момента на получаването на наградата печелившият участник е задължен да представи на куриерската фирма касовият бон, удостоверяващ направената покупка. В противен случай, награда не се предоставя, а Организаторът няма задължение да води последваща кореспонденция. 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара