Спечелете спа почивка за двама и 20 комплекта LUX Botanicals

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 18 август 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Осмелихме се да зададем въпроса, по който никой не е безразличен. И искаме да получим твоя отговор, за да решим спора веднъж завинаги.

Да се изкъпеш сутрин преди денят да започне и да излезеш зареден с аромат и свежест. Или вечерта преди да си легнеш, за да релаксираш. Който и ритуал да предпочиташ, LUX Botanicals е с теб от сутрин до вечер.

Участието в Играта няма за цел и не е обвързано със закупуването на продукт или услуга, предлагани от Организатора.

Всеки Участник се включва само един път в тегленето и може да спечели само една награда.

Като награди в Играта ще бъдат раздадени следните продукти:

    20 бр. комплекти LUX Botanicals, които съдържат душ гел смокиня и здравец 480 мл. и 720 мл., душ гел фрезия и алое вера 480 мл. и 720 мл., душ гел иланг иланг и цика 480 мл. и 720 мл. и душ гел чери блосъм и ниацинамид 480 мл. и 720 мл., както и голямата награда – спа почивка.

Селектирането на печелившите Участници ще се извърши 1 (един) ден след края на Играта.

Печелившите Участници са общо 21 (двадесет и един) и ще бъдат селектирани на случаен принцип, посредством електронно теглене. 20 (двадесет) печеливши получават по 1 бр. комплект и 1 (един) печеливш получава голямата награда.

Имената на победителите ще бъдат обявени на https://luxshower.seen.bg/.

В срок до 3 (три) работни дни след датата на определяне на печелившите Участници по реда на предходната т. 6, ще получат имейл, чрез който да предоставят всички необходими данни за доставка на спечелената награда – три имена, телефон, и адрес за доставка (личен адрес или офис на Speedy).

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара