Спечелете брандиран автомобил Mini Cooper

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - при достигане на 55 555 фена на организатора в инстаграм

Как се участва:

Чрез последване на профил в инстаграм.

Пълни правила:

🚗 УЛТРА GIVEAWAY 🚗 


Качи се на този ВИТАМИНИКУПЪР с най-големия ни GIVEAWAY!

Последвай профила на @vitaminaquabg и спечели нов ВИТАМИНИКУПЪР. 

Сподели тази снимка на приятел, за да спечелиш по-бързо. 🌟



От всички участници в играта ще бъде изтеглен само един победител, който ще получи от организатора награда — лек автомобил марка Mini Cooper (НАГРАДАТА), държавен рег. номер: PB 6212 BE, собственост на Нова Трейд ЕООД

За период от две години от датата на получаване на наградата, победителят се задължава да не променя външния вид на автомобила. При неизпълнение на това задължение, победителят дължи на Нова Трейд ЕООД неустойка в размер на пазарната стойност на автомобила.

След изтегляне на победителя в играта, сдружението се задължава в срок от 15 (петнадесет) работни дни да сключи с него договор, с който да прехвърли на победителя правото на собственост на наградата безвъзмездно.

Теглене на печелевшия: Всички предварително изтеглени на случаен принцип 100 участници, от изпълнилите условието за участие в играта, ще бъдат включени в теглене. Тегленето ще се проведе в гр.София, като датата и мястото ще бъдат обявени в Instagram страницата на www.instagram.com/vitaminaquabg.

Печелившият участник ще бъде обявен публично на събитието, организирано от Нова Трейд ЕООД, както и ще бъде обявен на интернет страницата на организатора — www.instagram.com/vitaminaquabgв в срок от 10 (десет) дни от провеждане на тегленето. С оглед опазване на личните данни на лицата, обявяването в интернет прастранството ще се извърши чрез посочване на първо име и фамилия на печелившия участник, за което учасниците дават съгласието си при приемането на настоящите общи условия.

Участието в играта не е обвързано с покупка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара