Спечелете 10 дезодоранта Dove Advanced Care

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 24 юли 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Тази седмица ти представяме Dove Advanced Care Go Fresh дезодорант против изпотяване с аромат на праскова и жасмин. Създаден да осигурява 72-часова защита и усещане за свежест, този продукт е нежен към кожата и я оставя копринено гладка от първата употреба. Без алкохол, Dove Advanced Care е перфектният избор за всекидневна грижа, дори след бръснене, за да се чувствате уверени през целия ден.

Включи се в приключението с Dove

След като сте се запознали с основните характеристики и ползите от продукта, не пропускайте да участвате в нашата игра с награди. Отговорете на въпроса по-долу и имате шанс да спечелите един от 10-е дезодоранта Dove Advanced Care.

Важно е да знаеш, че няма грешен отговор – който и от тях да избереш, ще си направила крачка към спечелването на награда от Dove.

Посочете само един отговор и ще участвате в томбола за награда.

Грижата за кожата никога не е била по-лесна и приятна с Dove Advanced Care. Опитайте новия дезодорант против изпотяване с аромат на праскова и жасмин и се чувствайте уверени през целия ден. Не пропускайте да участвате в нашата игра с награди и да спечелите един от 10-е дезодоранта. 

Успех!

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара