Спечелете страхотно бижу на фирма Juliany

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 22 юли 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Скъпи читатели, включете се в новата ни игра и можете да спечелите страхотно бижу, предоставено от Juliany.

Условието е да отговорите на въпросите в играта, за които няма верен или грешен отговор. Достатъчно е да изберете отговора, който ви харесва най-много.

В края на теста трябва да запишете своите данни за контакт. Те са задължителни за участието ви в играта, за да можем да се свържем с вас, ако спечелите в жребия.

Печелившият ще бъде избран чрез томбола, на случаен принцип.

Наградата в настоящата игра е:
• Бижу на фирма Juliany – 1 (един) брой

На 23.07.2024г. жури, посочено от Организатора, ще изтегли на случаен принцип 1 (един) от участниците, които ще спечели обявената награда.

Организаторът на играта ще обяви името на печелившия на страницата на az-jenata.bg, както и ще очаква печелившия да изпрати в рамките на 5 (пет) работни дни, отговор на имейла, от който са получили уведомлението за спечелването на наградата.

Спечелената награда не може да бъдат заменяна за пари в брой и/или друга награда. Получаването на наградата от печеливш участник се извършва чрез изпращането й на адреса на печелившия участник, който е изпратил в имейла, върнат отговор за спечелването й чрез куриерска фирма „Интерлогистика“ за сметка на „Инвестрор.БГ” АД.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара