Спечелете лек автомобил Fiat 500, падълбордове, хладилни раници и комплекти с чаши

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 8 септември 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

„Участващи продукти" в промоцията за спечелване на награди в мобилното приложение COCA-COLA APP, са продукти от:

· 250ml Coca‑Cola, 250ml Coca‑Cola Без Захар с промоционален етикет (Приложение 2).

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията в мобилното приложение, са следните (Приложение 3):

1.  ПАДЪЛБОРД WATTSUP MORA STANDUP 10'6 – 10 бр.

2. ХЛАДИЛНА РАНИЦА RPET COOLER RUCKSACK Q24277 – 100 бр.

3. КОМПЛЕКТ КОНТУРНИ COCA-COLA ЧАШИ – 500 бр. (един комплект съдържа 6 чаши х 270ml)

Обвързано е с покупка на Участващи продукти, посочени в част 6 по-горе

За да вземе участие за спечелване на награди по т. 7.1., участникът трябва да закупи съответния брой бутилки, посочени в т. 8.2.1. от участващите опаковки, описана в т. 6.1. Под етикета ще открие уникален 10-символен код за мобилното приложение COCA-COLA APP (мобилното приложение може да бъде свалено от тук à https://app.coca-cola.com/), който може да бъде регистриран в платформата. В мобилното приложение COCA-COLA APP, потребителят ще има възможност да попълни съответния брой пъти анкета, която ще бъде обвързана с изживяването в свободно избрано от него заведение, отговаряйки с ДА и НЕ на следните запитвания:

·       Получихте своята Coca‑Cola:

1.     В перфектно охладена бутилка
2.     С оригинална чаша на Coca‑Cola
3.     В чаша пълна с 2/3 лед
4.     С опция за резен лимон
5.     Сипана в чашата ми с усмивка

След регистрация на код/кодове под етикета в COCA-COLA APP и отговаряне на всички въпроси от анкетата, потребителя прибавя по една точка в секцията „своите точки“. С необходимия брой точки съгласно правилата на играта, публикувани в COCA-COLA APP и www.coca-cola.bg, може да играете за описаните награди в т. 7.1 в настоящия Раздел I.

Виртуални точки и как се използват:

Потребителите на Coca‑Cola App могат да събират виртуални Coca‑Cola точки, които ще срещнат в приложението под наименованието: BOTTLES (бутилки) (под формата на изображения на бутилки) & GLASSES (чаши)(под формата на изображение на чаша) във “своите точки”. За избягване на всякакво съмнение за целите на настоящите правила под термина "точки" следва да се разбира разменно средство, което няма паричен еквивалент и има значение единствено за целите и в рамките на настоящата промоция.

Всяка бутилка от 250ml Coca‑Cola и 250ml Coca‑Cola Без Захар има уникален 10-символен код под етикета. С въвеждането на всеки код в приложението Coca‑Cola App автоматично прибавяте във виртуалния си портфейл 1 BOTTLE. 1 код = 1 BOTTLE (изображение на бутилка). При всяко попълване на анкета, описана в точка 8.1, автоматично прибавяте във виртуалния си портфейл 1 GLASS. 1 анкета = 1 GLASS (изображение на чаша).

За да играете за всяка една от наградите от ПРОМОЦИЯТА, трябва да сте прибавили съответния брой BOTTLES (изображение на бутилка) и GLASS (изображение на чаша).

С натрупването на определен брой точки във „своите точки“, потребителят може да избере да участва в избрана от него игра от Промоцията и има шанс за спечелване на избрана от него награда.

    За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.1., Участникът трябва да е регистрирал 8 кода от участващите опаковки (равняващи се на 8 BOTTLES/бутилки (под формата на изображения на бутилки)) и да попълни съответния брой анкети, при въвеждане на кодовете, за да получи 8 GLASSES.

Ø  След регистрация на всеки код, участникът трябва да натисне бутон „ПОПЪЛНИ АНКЕТА“ и да отговори на въпроса посочен в т. 8.1 от този Раздел I. След попълване на анкетата, участникът трябва да натисне бутона „ИГРАЙ ЗА НАГРАДИ“, след което да влезе в секцията с промоционални игри, наименувана „ИГРАЙ ЗА БРАНДИРАНИ НАГРАДИ“ и да избере да участва в теглене за един от 10 бр. ПАДЪЛБОРД WATTSUP MORA STANDUP; След което и при условие, че е  регистрирал необходимото количество кодове и е изпълнил посочените по-горе стъпки, участникът се включва в томбола за наградата, за която е участвал описана в т. 7.1.1.

   За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.2., Участникът трябва да е регистрирал 3 кода от участващите опаковки (равняващи се на 3 BOTTLES/бутилки (под формата на изображения на бутилки)) и да попълни съответния брой анкети, при въвеждане на кодовете, за да получи 3 GLASSES.

Ø  След регистрация на всеки код, участникът трябва да натисне бутон „ПОПЪЛНИ АНКЕТА“ и да отговори на въпроса посочен в т. 8.1 от този Раздел I. След попълване на анкетата, участникът трябва да натисне бутона „ИГРАЙ ЗА НАГРАДИ“, след което да влезе в секцията с промоционални игри, наименувана „ИГРАЙ ЗА БРАНДИРАНИ НАГРАДИ“ и да избере да участва в теглене за една от 100 бр. ХЛАДИЛНА РАНИЦА RPET COOLER RUCKSACK; След което и при условие, че е  регистрирал необходимото количество кодове и е изпълнил посочените по-горе стъпки, участникът се включва в томбола за наградата, за която е участвал описана в т. 7.1.2.

    За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.3., Участникът трябва да е регистрирал 1 код от участващите опаковки (равняващи се на 1 BOTTLE/бутилка (под формата на изображения на бутилка)) и да попълни съответния брой анкети, при въвеждане на кодовете, за да получи 1 GLASS.

Ø  След регистрация на всеки код, участникът трябва да натисне бутон „ПОПЪЛНИ АНКЕТА“ и да отговори на въпроса посочен в т. 8.1 от този Раздел I. След попълване на анкетата, участникът трябва да натисне бутона „ИГРАЙ ЗА НАГРАДИ“, след което да влезе в секцията с промоционални игри, наименувана „ИГРАЙ ЗА БРАНДИРАНИ НАГРАДИ“ и да избере да участва в теглене за един от 500 КОМПЛЕКТА КОНТУРНИ COCA-COLA ЧАШИ (един комплект съдържа 6 чаши х 270ml);  След което и при условие, че е  регистрирал необходимото количество кодове и е изпълнил посочените по-горе стъпки, участникът се включва в томбола за наградата, за която е участвал описана в т. 7.1.3..

Допълнителна информация за Промоцията може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България) всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч.

В Промоцията няма ограничение на брой регистрирани промоционални кодове от един участник/потребител на приложението. В рамките на промоцията обаче може да бъде спечелена само една награда от вид от описаните в т. 7.1. от един потребител.

С цел равномерно разпределение на наградите по точка 7.1.1, 7.1.2 и 7.1.3. през целия период на промоцията, същите ще бъдат разпределени по седмици, (с изключение на периода между 7-мото и 8-мото теглене, който ще бъде в размер на 10 дни поради национален празник за страната - 06.09), като всяка седмица ще могат да бъдат спечелени:

·       1во теглене (19.07.2024 г.) – х1 Падъл борд; х10 Хладилна раница; х55 Coca‑Cola комплекта чаши
·       2ро теглене (26.07.2024 г.) – х1 Падъл борд; х10 Хладилна раница; х55 Coca‑Cola комплекта чаши
·       3то теглене (02.08.2024 г.) – х1 Падъл борд; х15 Хладилна раница; х55 Coca‑Cola комплекта чаши
·       4то теглене (09.08.2024 г.) – х2 Падъл борд; х15 Хладилна раница; х60 Coca‑Cola комплекта чаши
·       5то теглене (16.08.2024 г.) – х1 Падъл борд; х10 Хладилна раница; х55 Coca‑Cola комплекта чаши
·       6то теглене (23.08.2024 г.) – х1 Падъл борд; х10 Хладилна раница; х55 Coca‑Cola комплекта чаши
·       7мо теглене (30.08.2024 г.) – х1 Падъл борд; х10 Хладилна раница; х55 Coca‑Cola комплекта чаши
·       8мо теглене (09.09.2024 г.) – х1 Падъл борд; х10 Хладилна раница; х55 Coca‑Cola комплекта чаши
·       9то теглене (13.09.2024 г.) – х1 Падъл борд; х10 Хладилна раница; х55 Coca‑Cola комплекта чаши

В случай че има останали на предходно теглене награди, които не са били спечелени (регистриралите се за тегленето участници са по-малко от предвидените награди за съответния период), същите се прехвърлят автоматично за следващите тегления, до края на кампанията и/или до изчерпване на наградите. В случай че има останали на предходно теглене награди, участниците, които са заявили участие в теглене, но не са спечелили, продължават участието си в следващите тегления, до приключване на промоцията и/или изчерпване на наградите, за които са избрали да участват.

При спечелване на награда от точка 7.1.1 и 7.1.2, участникът ще получи имейл на електронната си поща, с който е регистриран в COCA-COLA APP. Печелившият ще бъде помолен да предостави в отговор на имейл: coca-cola-app@bespoke.bg своите три имена, адрес, телефон за връзка и ЕГН за награда по точка 7.1.1., за да получи физически наградата си. С изпращането на имейла участникът потвърждава съгласието си за получаване на награда, както и потвърждава съгласието си, че предоставените от него лични данни могат да бъдат предоставяни на куриерско дружество/доставчик във връзка с доставянето на наградата.

Наградата, която може да бъде спечелена при участие в Играта „Отговори на въпрос и участвай за лек автомобил“ в Мобилното приложение, е 1 брой „Лек автомобил FIAT 500e La Prima by Bocelli 3+1, цвят черен, като участието не е обвързано с покупка на продукт.

От всички участници в играта ще бъде изтеглен само един победител, който ще получи от организатора награда  - лек автомобил марка Fiat, модел 500 e La Prima by Bocelli 3+1, цвят черен, собственост на Витоша Ауто.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара