Спечелете 5 килограма ядки ELiT

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 юли 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Участието в Играта НЕ е обвързано с покупка!

За да участва в Играта, всеки участник трябва да изпълни следните стъпки:

Стъпка 1  : Да се регистрира в сайта на https://elitfoods.eu/ , като даде валидни три имена, мобилен телефонен номер, имейл адрес и потвърждение, че приема Правила на Играта и политиката за поверителност; навършил е 18 години, както и потвърждение, че ако спечели, телефонният му номер (със заличаване на последните 3 цифри, пример: +359888123***) ще бъдe публикуван на https://elitfoods.eu/

Теглене на печелившите: тегленето ще се извърши чрез софтуер, на случаен принцип,  до 10 работни дни след края на Играта.

Обявяването на печелившите се извършва до 5 работни дни, спрямо датата на тегленето.

Всеки печеливш участник ще получи спечелената от него награда в рамките на 45 работни дни след обявяване на печелившите.

Наградите ще бъдат доставени с куриер, за сметка на Организатора, до печелившия участник, в срок до 30 работни дни след предоставяне на необходимата информация. Служителите на куриерската фирма ще посетят адреса на печелившия участник само веднъж. В случай че участникът не бъде открит на адреса и служителят на куриерската компания не може да предаде наградата, то куриерите ще съхраняват в срок от 7 работни дни наградата в най-близкия им офис, откъдето печелившият участник трябва да я получи лично. Ако в срок от 7 работни дни печелившият участник не посети офиса на куриерската компания, за да получи наградата си, същият губи право да получи наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара