Спечелете 3 ваучера по 500 лв. за пазаруване за дома

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 юни 2024

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🎁 Играй и спечели един от три ваучера на стойност 500 лв. за пазаруване за дома, предоставени от Банка ДСК / DSK Bank!  🏠🎫

⚒️👥 Тагни приятел в коментар, който иска да направи ремонт, и му напомни, че с Банка ДСК може да го осъществи по-лесно.

В Играта могат да участват всички физически лица, навършили 18 години, които имат личен профил във Фейсбук и участват в Играта чрез него.

Наградите в Играта са 3 бр. ваучери за пазаруване в магазини Айко на стойност 500 лв всеки. Наградите в Играта се осигуряват от Банка ДСК АД.

Всеки участник в Играта може да спечели само една награда, независимо от това колко пъти е публикувал коментар под поста на Играта.

Тегленето на наградите ще бъде извършено на 01.07.2024 г. от представители на БТВ Медиа Груп ЕАД. Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип, чрез томбола, измежду всички участници в Играта, спазили условията, посочени в чл. 7.

В Играта има трима печеливши участници, като те получава описаните в чл. 10 награди.
Печелившите участници ще бъдат обявени на 01.07.2024 г. като коментар под поста на Играта на https://www.facebook.com/btv.official, чрез обявяване на потребителския профил на всеки печеливш участник, с който същият е участвал в Играта.

С оглед получаване на наградата, печелившите участници трябва да изпратят на БТВ Медиа Груп ЕАД: две имена, адрес на собствена електронна поща, адрес за кореспонденция и телефонен номер в срок до 23:59 часа на 07.07.2024 г., на лично съобщение във Фейсбук страницата на https://www.facebook.com/btv.official от профила, от който е публикуван поста. В случай че даден участник не изпрати съобщение в указания срок и/или не от профила, от който е публикувал коментар или изпрати съобщение без необходимата пълна информация се счита, че лицето се отказва от получаване на наградата, като на негово място за съответната награда ще бъде изтеглен друг печеливш.

Наградите се изпращат от представител на Банка ДСК АД по куриер (до населено място на територията на Република България) в рамките на 10 работни дни от датата на уговаряне на начина на получаването, но не по-късно от 1 месец (тридесет календарни дни) след обявяването на съответния печеливш участник. Получаването на наградата става само срещу легитимиране с документ за самоличност пред съответния куриер и подписване на приемо-предавателен протокол.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара