Спечелете 100 'златни' топки с личен автограф от Христо Стоичков

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 7 юли 2024

Как се участва:

Чрез покупка за поне 20 лв. в магазини Кауфланд и използване на Kaufland Card.

Пълни правила:

В периода от 10.06.2024 г. до 07.07.2023 г. пазарувай на стойност поне 20 лв. и сканирай своята дигитална Kaufland Card или физическа Kaufland Card, добавена към Kaufland Card профил в мобилното приложение на Kaufland.

Първата покупка за деня на стойност поне 20 лв. с използвана Kaufland Card, отключва възможност за завъртане на Колелото на наградите в мобилното приложение Kaufland App. То е валидно 72 часа.

Какво можеш да спечелиш?

Всяко завъртане на колелото ти дава шанс да спечелиш:

    купон за 50 % отстъпка за различни продукти, валиден 1 седмица;
    купон за продукти на стойност 1 стотинка, валиден 1 седмица;
    купон за продукти на стойност 1 лв., валиден 1 седмица;
    купон за продукт на стойност 50 стотинки, валиден 1 седмица;
    купон за отстъпка от сметката в размер на 1 лв. при сметка над 10.00 лв. или 2 лв. при сметка от над 20.00 лв., валиден 1 седмица;
    купон за участие в теглене за награда – 1 от 100 „златни“ топки с личен автограф от Христо Стоичков. Купонът е с наименование „Участвай в теглене за златна топка, подписана лично от Христо Стоичков“ и следва да се запази АКТИВИРАН до края на Кампанията – 07.07.2024 г.

Спечеления купон/отстъпка от сметката ще откриеш в секция „Купони“ на Kaufland App. Трябва само да го активираш, преди да сканираш Kaufland Card при следващата си покупка.

Всеки участник, в рамките на Играта, има възможност да спечели само една награда топка с автограф. Няма пречка участникът да спечели една или повече от другите награди.

Печелившите за награда топка с автограф ще бъдат изтеглени на случаен принцип в периода 08.07.2024 г. до 15.07.2024 г. от независим екип на Kaufland в Германия.

Печелившите участници ще бъдат потърсени на посочения от тях контакт (имейл адрес или номер на мобилен телефон, с който са се регистрирали за Kaufland Card) до 10 (десет) работни дни след изтеглянето на печелившите за награда топка с автограф, посредством външен партньор на Организатора - “Медияпост Хит Мейл България” ЕООД, ЕИК 131468795 чрез телефонно обаждане (от телефонен номер + 02 4340844) или по имейл (от имейл mediaposthitmail@mediaposthitmail.bg), в качеството му на Обработващ лични данни по смисъла на § 1, т. 3 от Допълнителните разпоредби на Закона за защита на личните данни.

Участниците, спечелили награда топка с автограф, ще я получат по куриер на посочен от тях адрес в срок до 10 (десет) работни дни от датата на уточняване на желан адрес за доставка. За получаване на своята награда печелившият участник да подпише приемо-предавателен протокол и обратна разписка, удостоверяващ, че наградата е доставена успешно.

Инициалите и градовете на спечелилите награда ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България – https://www.kaufland.bg/ след успешно свързване с тях.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара