Спечелете смартфони Samsung S24

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 10 юли 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Открий върховното Galaxy AI изживяване, сега на сгъваемите телефони Galaxy. Вземи максимума от живота, по твоя начин. Независимо дали става дума за креативност или продуктивност, подобри и покори всеки момент по нов начин с нашите нови сгъваеми смартфони. Ако се регистрираш с тази форма, ти автоматично ще бъдеш записан за участие в томбола с награди смартфони Galaxy AI.

Чрез попълване на регистрационната форма на, участникът автоматично ще бъде записан за участието в Томбола 1 с награди 1 бр. S24 Ultra 512GB, 1бр. S24+ 512GB и 1 бр. S24
256GB. 

А ако участникът попълни и допълнителните въпроси от регистрационната форма на следващия отворен прозорец от регистрацията, може да участва и в Томбола 2 за най-новите сгъваеми Samsung устройства. Наградите на Томбола 2 включват 3 мобилни сгъваеми смартфона.

Участието в Томболата не е обвързано с покупка. За да може да спечели награда, посочена в точка 3, Участникът е необходимо:
1 Да е на 18 или повече години и да е български гражданин.
2 Да е попълнил данните си на регистрационната форма https://www.samsung.com/bg/unpacked/ за да участва в Томбола 1.
3 За да участва във Томбола 2 участникът трябва, като втора стъпка да попълни и допълнителните въпроси от регистрационната форма.

Победителите ще бъдат избрани на лотариен принцип в присъствието на нотариус.

Организаторът ще се свърже с победителите посредством мейла оставен в регистрационната форма, за да получи следната лична информация от него, за да му бъде доставена наградата:
- Имена на победителя;
- Адрес на доставка;
- Телефонен номер;
- Декларация за дължим данък награди

Наградите ще бъде изпратени на победителите (или резервите) в периода 23.07.2024-24.07.2024.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара