Спечелете 50 броя Серум за лице Q10 Anti-Wrinkle Expert

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 29 юни 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Предвиденият от Организатора продукт за тест е: Серум за лице Q10 Anti-Wrinkle Expert, 30 ml - 50 (петдесет) броя

Избран участник в Тест на продукт може да получи само една награда.

Регистрацията за Тест на продукт е възможна от 09:00 ч. на дата 24.06.2024 до 23:59 ч. на дата 29.06.2024. Регистрацията се извършва, след като участникът попълни формата за участие в тест на продукт, като въведе своите три имена и адрес на електронната поща. Тези данни са необходими за последващо изпращане на пратките към печелившите участници в Тест на продукт. Достъпът до формуляра за регистрация става през сайта на dm България на адрес: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/ .

След изтичане на посочения срок за регистрация в Тест на продукт не се приемат повече записвания за участие. Участниците, на които ще бъде изпратен продуктът за тест, се избират на случаен томболен принцип. Тяхната бройка отговаря точно на бройката продукти (50 бр.), обявени за тест от страна на Организатора.

След определяне на участниците в Тест на продукт в срок до 02.07.2024 г. те ще получат на посочения от тях имейл съобщение, че са избрани за участие в тест на продукт. Продуктът за тест се изпраща единствено на пощенски адрес в рамките на Република България, който участникът е посочил в имейл, след като е уведомен, че е избран за участие в тест на продукт. Всеки участник носи сам отговорност за верността на подадените от него данни за контакт, които е подал в при регистрация в теста на продукт.

Предпоставка за участие в Тест на продукт e реалното съществуване на данните за контакт, както и условието, че те наистина принадлежат на регистриралия се участник. Многократното участие на едно и също лице не е възможно.

След потвърждаване на участие в Тест на продукт участникът получава по имейл и линк, който води към форма за оценяване на продукта в онлайн магазина на dm. Участникът ще бъде помолен да даде своето мнение за тествания продукт, но без да бъде изрично задължаван да направи това.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара