Спечелете страхотни награди от Yettel и Майко Мила

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 август 2024

Как се участва:

Чрез изпращане на текст и снимки.

Пълни правила:

КОНКУРС С НАГРАДИ ОТ Yettel.Bulgaria И МАЙКО МИЛА🤩

Дойде лятото, дойде голямото семейно пътуване в следващите три месеца! 🗺😎 

Съвсем неслучайно Yettel.Bulgaria и Майко Мила решиха точно в този момент да организират конкурс за разкази, свързани с пътешествия до някой от ❤️ 100-те национални туристически обекта из България!❤️ 

‼️ Какво чакаме от вас? Да ни пратите текст, ако може – и снимки, от пътуването ви до някой от тези обекти, да се регистрирате в приложението на Yettel (безплатно и достъпно за всички оператори) и да си направите дигитален паспорт за печати от 100-те национални туристически обекта. 

👉 Заедно с текста и снимките ни пратете и скрийншот от началната страница на профила ви в приложението, за да знаем, че сте се регистрирали (той си остава само за нас, няма да бъде публикуван никъде). 

🎁 А ние всеки месец до края на лятото ще отличаваме най-яките текстове със страхотни награди от Yettel и с поощрителна награда от Майко Мила – родителския пътеводител „Стигнахме ли вече?“, за да имате още повече идеи за пътувания. 

📢 Започваме от този момент и чакаме първите разкази още днес на имейл konkursmaikomila@gmail.com

Развихрете се и ни опишете какво е да водиш дете на Крушунските водопади или в Съевата дупка – коствало ли ви е много нерви, питаха ли през две минути СТИГНАХМЕ ЛИ ВЕЧЕ, или, напълно невероятно, мина като по мед и масло 🚗 

Стискаме ви палци – и с пътуванията, и с писането! 🫶

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара