Спечелете фотоапарати, плажни чанти и плажни кърпи от Somersby

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 24 юли 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Somersby от магазини Lidl за поне 4 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България, в  търговските обекти на Лидл България.
 
„Участващи опаковки“ са бутилки Somersby 330 ml – Ябълка, Круша, Манго & Лайм, Горски плодове 0,0% алк.
 
Закупилите Somersby 330ml за минимум 4 лв. в комбинация по избор, могат да спечелят награда: 1 от 10 моментни фотоапарата Polaroid, 1 от 100 плажни чанти или 1 от 150 плажни кърпи.
 
Закупилите Somersby 330ml за минимум 4 лв. в комбинация по избор, могат да спечелят награда в края на промоционалния период: 1 от 10 моментни фотоапарата Polaroid, 1 от 100 плажни чанти или 1 от 150 плажни кърпи. Регистрирай кода на касовата бележка  на  www.somersbypromo.bg.. Запази касовия бон за удостоверяване на покупката. Потребители на приложението Lidl + също могат да регистрират дигитални касови бележки, стига  да отговарят на условията за участие.
Тегленето на наградите ще се извърши на 25.07.2024 г. на случаен принцип сред всички участници, покрили условията за участие в промоцията, с помощта на специално разработен за целта софтуер. Всички спечелили награда ще бъдат уведомени чрез SMS, в рамките на 5 работни дни след края на кампанията, а наградите ще бъдат доставени от подизпълнител на Организатора и предадени срещу справка на печеливши касови бележки .

Регистрация: за да участва в Промоцията, Участникът е необходимо:
Да въведе своя актуален мобилен номер, на който може да бъде открит, при спечелване на награда.
Да въведе уникален код от касовия бон, удостоверяващ направената покупка.
При регистрация на касовата бележка Участникът трябва да се съгласи с Условията за участие в промоцията (отметка в съответното поле, че са прочели Официалните правила на Промоцията, както и че са информирани и се съгласяват с начина на обработка на техните лични данни).

При спечелване на награда от Промоцията, участникът ще бъдат уведомен чрез SMS на мобилния си телефон, посочен при регистрация, в рамките на 5 работни дни след края на кампанията. В полученото SMS съобщение, участникът ще има достъп до контакта форма, в която в рамките на 5 работни дни да попълни данни за доставка на наградата (две имена, адрес и телефон). В случай, че не го стори в посочения срок, участникът губи правото да получи награда.

Наградата се предоставя в рамките на 1 календарен месец след получаване на данните за доставка от Участника. Наградите ще бъдат доставени от подизпълнител на Организатора и предадени срещу предоставяне на съответната печеливша касова бележка. Организаторът и Администраторът на Промоцията не носят отговорност, ако печеливш участник не получи наградата си вследствие на грешни, непълни или неточно посочени данни.

В Промоцията няма ограничение на брой регистрирани касови бележки, но един участник може да играе за спечелване само на една награда от вид, т.е. 1 участник може да спечели максимум 1 от 10 моментни фотоапарата Polaroid, 1 от 100 плажни чанти или 1 от 150 плажни кърпи.

Информация за промоцията може да се получи и на тел.: 080011500 (на цената на един градски разговор за абонатите на БТК от цялата страна).

В момента на получаването на наградата печелившият участник е задължен да предостави на куриерската фирма касовия бон, удостоверяващ направената покупка или да представи дигиталния касов бон, генериран в приложението Lidl+, както и да подпише приемо-предавателен протокол. В противен случай, награда не се предоставя, а Организаторът няма задължение да води последваща кореспонденция.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара