Спечелете 15 броя Уред за готвене с горещ въздух Tefal EY801815

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 7 юли 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Somat за минимум 7.99 лв. от магазини Кауфланд и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се организира и провежда на територията на Република България във всички магазини от верига Kaufland, които продават Somat.

В Кампанията участват всички продукти с търговска марка Somat.

Върху участващите в Кампанията продукти няма изрично обозначение или специална опаковка.

В Кампанията могат да бъдат спечелени следните награди: 15 броя Уред за готвене с горещ въздух Tefal EY801815 FRY EASY FRY & GRILL XXL BLK EU.

За да участва за спечелването на награда, участникът трябва да закупи продукти Somat, участващи в Кампанията на стойност над 7,99 (седем и деветдесет и девет) лв. с ДДС по време на периода на Кампанията. При покупка на стойност над 7,99 (седем и деветдесет и девет) лв. с ДДС, участникът може да участва в тегленето за спечелване на една голяма награда, като за тази цел участникът трябва да се регистрира с три имена, телефон, номер на касовата бележка, дата и снимка на касовата бележка на страницата на кампанията – www.henkelpromo.bg.

Наградите по т. 11 ще бъдат изтеглени на случаен принцип, в периода 10-17.07.2024 г. За всяка награда ще бъде изтеглен един печеливш и една резерва измежду участниците.

Победителите ще бъдат известени по телефона за това, че печелят и как да получат наградата си. Регистрираната касова бележка/фактура, с която е спечелена награда, следва да бъде представена на Организатора за справка, с цел да се удостовери направената покупка.

Наградите по т. 10 ще бъдат предоставени по куриер на съответните печеливши от представител на Биспоук България ЕООД. Наградите се осигуряват от „Хенкел България“ ЕООД.

За избягване на неясноти, един участник в Кампанията може да спечели само една награда по т. 11, независимо от броя на касовите бележки, които е регистрирал на www.henkelpromo.bg. С една касова бележка може да бъде направена само една регистрация, независимо от стойността на направените с нея продукти с търговска марка Somat.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара