Спечелете прахосмукачка Dyson и 10 комплекта Persil

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 19 юни 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Persil за минимум 15.99 лв. от магазини dm и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се организира и провежда на територията на Република България във всички магазини от търговската мрежа и онлайн магазина на “ДМ България” ЕООД.

В Кампанията участват всички продукти с търговска марка Persil.

Върху участващите в Кампанията продукти няма изрично обозначение или специална опаковка.

В Кампанията могат да бъдат спечелени следните награди:
1 бр вертикална безкабелна прахосмукачка Dyson V11
10 бр комплекти за грижа за прането, всеки съдържащ – 1бр Persil Discs Stain Removal 27бр, 1бр Silan Fresh Sky 130пр, 1бр К2р 40пр

За да участва за спечелването на награда, участникът трябва да закупи продукти, участващи в Кампанията на стойност над 15,99 (петнадесет и деветдесет и девет) лв. с ДДС по време на периода на Кампанията. При покупка на стойност за над 15,99 (петнадесет и деветдесет и девет) лв. с ДДС, участникът може да участва в томбола за спечелване на награда, като за тази цел участникът трябва да се регистрира с три имена, телефон, номер на касовата бележка, дата и снимка на касовата бележка на страницата на кампанията – www.henkel-promo.bg. Необходим номер от касова бележка от онлайн магазин dm – маркиран по-долу в червено:

Касови бележки от онлайн магазин dm могат да бъдат регистрирани до 22.06.2024 за поръчки, направени в описания срок на играта 06.06-19.06.2024г.

Наградите по т. 11 ще бъдат изтеглени на лотариен принцип, в периода от 24.06 до 30.06.2024 г. За всяка награда ще бъде изтеглен един печеливш и една резерва измежду участниците.

Победителите ще бъдат известени по телефона за това, че печелят и как да получат наградата си. Регистрираната касова бележка/фактура, с която е спечелена награда, следва да бъде предоставена на Организатора, с цел да се удостовери направената покупка.

За избягване на неясноти, един участник в Кампанията може да спечели само една награда по т. 11, независимо от броя на касовите бележки, които е регистрирал на www.henkel-promo.bg. С една касова бележка може да бъде направена само една регистрация, независимо от стойността на закупените с нея продукти с търговска марка Persil.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара