Спечелете iPhone 15 и 20 ваучера по 100 лв. за пазаруване в Kaufland

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 21 юли 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Colgate и/или Palmolive за поне 16.99 от магазини Кауфланд и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Играй и спечели с Колгейт, Палмолив и Кауфланд!

При закупуването на един или повече продукти с марка “Colgate” или “Palmolive” на обща стойност минимум 16.99 лв. можете да спечелите iPhone 15 или един от 20 ваучера за пазаруване в магазини ,,Кауфланд” на стойност 100 лв.

Пазете касовата бележка, с която сте участвали в Кампанията до приключване й, като доказателство за покупка при спечелване на награда. Повече информация за Кампанията можете да намерите на www.colgatepromo.bg.

Можете да се включите в Кампанията, като използвате един касов бон само веднъж. С регистриране на една касова бележка може да спечелите само една награда. Допуска се повече от едно участие, но ако с всяко участие се въвежда различен номер на касова бележка, но един участник може да се спечели само една награда. Вие, като участник, декларирате, че информацията, предоставена от Вас при регистрацията за участие в Кампанията е вярна и точна. Всяка регистрация, направена в нарушение на настоящите правила, може да се счита за невалидна и да бъде обект на дисквалификация по усмотрение на Организатора на Кампанията.

Тегленето на участници за спечелване на наградите се извършва на случаен принцип след приключване на Кампанията - 02.08.2024г (10 дни след приключването й), измежду всички участници, които успешно са се регистрирали за участие в тегленето за наградите в рамките на Кампанията, в съответствие с настоящите условия. Тегленето на победителите се провежда в седалището и адреса на управление на Организатора, а именно: гр. София, ул. "Д-р Христо Стамболски" 3, ет. 2, в присъствието на нотариус. Печелившите участници ще бъдат обявени на сайта на Организатора www.colgatepromo.bg. съгласно т. 6.2 по-долу.

Печелившите участници получават поздравителен имейл с указания как ще получат наградите си. Организаторът се свързва със спечелилите участници по електронна поща или по телефон (по един от двата начина). Ако Организаторът на Кампанията не успее да се свърже с даден печеливш участник след три (3) опита в рамките на 48 часа, наградата за съответния печеливш участник, автоматично му се отнема, след което друг участник бива избран и уведомен, при прилагане на описания по-горе процес, във връзка със спечелената награда. Посоченият по-горе процес може да бъде повтарян колкото пъти е нужно до валидното връчване на всички награди в Кампанията.

НАГРАДИ

Един брой смартфон, I phone 15 на стойност 1650 лв, или 1 от 20 ваучера на стойност 100 лв. за пазаруване в магазини Кауфланд.

Ваучерът не може да бъде използван в магазини на Кауфланд извън територията на Република България. Остатъкът от ваучера не може да бъде възстановяван или заменян. Ваучерът може да бъде използван многократно до изчерпване на цялата сума. Ваучерите могат да се използват за закупуване на всички видове стоки. Остатъчната стойност на ваучера можете да бъде проследена в касовия бон от последната покупка.

Спечелилият награда ще я получи с куриер за сметка на Организатора в рамките на 10 работни дни след изтеглянето имената на печелившите ( до 16.08.2024г). При получаване на наградата спечелилият участник е длъжен да удостовери своята самоличност, като представи документ за самоличност на куриера, за справка касовата бележка от покупката и да подпише приемо-предавателен протокол за получаването на наградата. 

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара