Спечелете оригинални награди и кинобилети от филма 'Аз, проклетникът 4'

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 7 юли 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

СТАНИ ЧАСТ ОТ БАНДАТА И СПЕЧЕЛИ „МЕГА НАГРАДИ“

Този юли нещата стават доста по-проклети!

На големия екран се завръщат едни от най-емблематичните анимационни герои – миньоните, предвождани от най-великия суперзлодей на всички времена – единственият и неповторим Гру!

Всичко в живота на Гру и семейството му върви чудесно, радвайки се на най-новия член – Гру Джуниър. Отглеждането на бебе щеше да е доста по-лесно, ако верни „помощници“ не бяха вездесъщите жълти пакостници. Когато към това прибавим и известен злодей, който се е заклел да ти отмъсти, нещата стават мега зле! Опит за решение на кризата се оказват новосъздадените от Антизлодейската лига мегаминьони. Но колко безопасно може да е положението, когато миньоните са наоколо?
 
Наградите са само и единствено 30 бр. кинобилета за филма „Аз, проклетникът 4” и 30 бр. оригинални награди от филма „Аз, проклетникът 4”, които са само и единствено:

    10 бр. оригинални детски слънчеви очила от филма „Аз, проклетникът 4”

    10 бр. оригинални надуваеми боксови круши от филма „Аз, проклетникът 4”

    10 бр. оригинални чаши от филма „Аз, проклетникът 4”

Участниците следва да се регистрират за участие в Играта като се регистрират на интернет страницата www.kino.nova.bg/film с посочването на своите имена, имейл, телефон и информация в кое кино от киноверигите Синема Сити и Кино Арена желаят да гледат филма „Аз, проклетникът 4”, както и да посочи 1 (един) от 3 (три) възможни отговора на въпроса, зададен в статията, посветена на играта на www.kino.nova.bg/film.

Победителите се избират чрез жребий измежду всички Участници, дали верен отговор на въпроса, зададен в статията, посветена на играта на www.kino.nova.bg/film, свързана с филма „Аз, проклетникът 4“ в периода на провеждане на Играта – 22 юни 2024 г.– 7 юли 2024 г.

Участието в Играта е безплатно.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара