Спечелете 20 комплекта SENSODYNE Complete Protection+

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 4 юли 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Игра: „Подсилете ежедневната грижа за усмивката си със SENSODYNE!“

Грижата за красивата усмивка вълнува всеки един от нас! SENSODYNE е Ваш надежден съюзник в рутината за цялостна орална грижа, осигурявайки защита от чувствителност на зъбите. 

Включете се в играта на ACTIVE BEAUTY & SENSODYNE и можете да спечелите 1 от 20 комплекта паста и четка за зъби SENSODYNE Complete Protection+

Попълнете формуляра за участие, изпратете го и готово! 

Наградата ще бъде изтеглена в срок до 11.07.2024 г. и печелившите и имената на резервните печеливши ще бъдат обявени на Интернет страницата на Организатора ACTIVE BEAUTY: Игри с награди не по–късно от 15.07.2024 г.

В срок до 18.07.2024 г. Организаторът ще уведоми спечелилите наградите участници чрез електронно съобщение на посочените от тях имейл адреси при попълване на формуляра за участие в играта. Спечелилите участници са длъжни в срок до 25.07.2024 г. (включително) да се свържат с Организатора по някой от посочените на Интернет страницата на Организатора ACTIVE BEAUTY: Онлайн списанието на dm за красота, здраве, лайфстайл – разнообразна информация за един балансиран начин на живот начини, за да потвърдят, че желаят да получат наградата и за уточняване на необходимите последващи действия, свързани с получаването ѝ.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара