Спечелете хладилник Liebherr пълен с бира Carlsberg

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 12 юли 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Играта "Кой ще стане шампион на Европа" е базирана върху резултата от първенството на Европа. Участниците дават прогноза за това кой ще стане шампион на Европа. Всеки потребител има възможност за 1 прогноза без възможност за редакция в рамките на играта.

Изображенията на наградите, визуализирани на уеб сайта са с илюстративен характер. Участието в играта НЕ е обвързано с покупка.

Печелившият участник в "Кой ще стане шампион на Европа" е един.

Наградата е: Комбиниран хладилник-фризер с Liebherr BioFresh и NoFrost, CBNbdc 573i Plus BioFresh NoFrost и 100 броя бири Carlsberg кен.

*Важно - в случай, че двама или повече участници са познали правилно кой ще стане шампион на Европа, ще бъде организирана томбола, която ще определи печелившия участник.

Имената на печелившия ще бъдат обявени:

    до 7 работни дни след приключване на "Кой ще стане шампион на Европа";
    при наличие на двама или повече участници познали и шестте аспекта от срещата, 7 дни след приключване на томболата;

Имената на печелившия участник ще бъдат публикувани в секция „Печеливши“ в самата игра, тук: sportal.bg/polls/whowillwin.

Представител на Организатора ще се свърже с печелившия участник чрез посочения при регистрацията адрес на електронна поща, за да го уведоми за наградата и реда за получаването ѝ. Печелившия участник може да се свърже с представител на Организатора по email: support_games@sportal.bg.

За Получаването на наградите е необходимо следното:

Печелившият участник трябва да е с установен контакт с Организатора най-късно до 7 дни след обявяването му, за да бъде организирано получаването на Наградата. В случай, че в посочения срок не бъде установен контакт с печелившия Участник, независимо по каква причина, той губи правото да получи наградата.

УЧАСТВАЙ ТУК


Още игри за Европейското първенство по Футбол 2024

Post a Comment

По-нова По-стара