Спечелете фотоапарат за моментални снимки Polaroid Now

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 18 юли 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

🎁 Нова игра! 🎁 Стани част от #iSTYLEfamilly+ и може да спечелиш Polaroid Now Basquiat Edition! 📸

📩 Регистрирай мейл адреса си и участвай в томбола за ексклузивния фотоапарат Polaroid Now Basquiat Edition от #iSTYLEBulgaria. 

Не забравяй да потвърдиш регистрацията си, за да можеш да участваш в играта!

Участието в настоящата игра не е обвързано със закупуването на каквито и да е стоки и/или услуги.
Участието в Играта е напълно доброволно и свободно. С регистрирането на мейл адреса си, участниците се включват в томбола. С предоставяне на данни се дава и съгласие за изпращане на информация за нови продукти, специални предложения и маркетингови събития. 

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:
• Да попълни двете си имена и актуален и-мейл адрес в страницата с форма за регистрация. Всеки има право само на една регистрация.
• Да се съгласи с условията на Играта.
• Да се съгласи да получава Нюзлетър от iSTYLE.
• Да завърши регистрацията си, като потвърди абонамента чрез бутона “По-твърждавам абонамента” в писмото, което ще получи на и-мейл адреса си.
• Всички, които са се регистрирали, щe участват в томболата за един брой фотоапарат за моментални снимки Polaroid Now Generation 2 Basquiat edition, която ще се проведе на 19.07.2024 г.

На 19.07.2024 г. ще се проведе томбола, в която ще участват всички, които са попълнили данните си и са се регистрирали. Ще бъде изтеглен един печеливш на случаен принцип със софтуер за генериране на случайно число (Random Number Generator). Изтегленият играч печели 1 (един) един брой фотоапарат за моментални снимки Polaroid Now Generation 2 Basquiat edition.

Печелившият ще бъде обявен на 19.07.2024 г. до 18:00 ч. на фейсбук страницата на Ай Стайл на интернет адрес www.facebook.com/iStyleBulgaria, както и на посочения от него имейл адрес.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара