Спечелете грил Napoleon TravelQ PRO и 25 Kikkoman комплекта

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 30 юни 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

ТВОЯТ ШАНС ДА СПЕЧЕЛИШ УНИКАЛЕН BBQ СЕТ!

Разпали вкуса с умами и влез в BBQ играта ни сега! Спечели 1 уникален BBQ Napoleon грил с ТОП качество, за да превърнеш BBQ-то в истинско забавление!

И това не е всичко! Дори и да не се пребориш за барбекюто, имаш шанс да участваш за 1 от 25 седмични умами BBQ аксесоара. Всеки от тях ти дава всичко, от което се нуждаеш за перфектния BBQ резултат – Kikkoman комплект професионални ръкавици за скара и престилка, луксозен BBQ комплект прибори за месо, дървен BBQ органайзер за сосове и прибори, луксозен сет BBQ прибори! И, разбира се, най-важната съставка – специалната BBQ селекция от Kikkoman продукти!

Включи се сега и може да спечелиш големия BBQ Napoleon грил с Kikkoman!

За да участват за наградите в Играта, участниците трябва да се регистрират във формата за регистрация на https://www.kikkomania.bg/umami в периода на Играта, посочен в т. 5.1., като попълнят кратка анкета с въпрос „Какво е умами?“, въведат в полето за регистрация личен електронен адрес и се съгласят с Общите правила и Политиката за поверителност, отбелязвайки съответните две кутийки във формата на регистрация посредством клик на мишката.

При попълване на формата за регистрация на https://www.kikkomania.bg/umami, личният електронен адрес трябва да е изписан на латиница.

След регистрация във формата за регистрация на https://www.kikkomania.bg/umami всеки регистрирал се потребител ще вижда на екрана си прозорец с потвърждение за успешна регистрация с текст „Вашата регистрация беше успешна! Благодарим Ви за участието. Успех!“, което потвърждение валидира регистрацията му като успешна.

Победителите ще бъдат обявявани всяка седмица в секция Победители на страницата https://www.kikkomania.bg/umami, като ще бъдат публикувани акаунтите на личните електронни адреси на съответните участници, които печелят награда, без да се упоменава разширението на уеб клиента след символа @.

Дните за обявяване на победители са както следва:

1. На 03 юни 2024 г. ще бъдат обявени победителите за седмица 1 от Играта.
2. На 10 юни 2024 г. ще бъдат обявени победителите за седмица 2 от Играта.
3. На 17 юни 2024 г. ще бъдат обявени победителите за седмица 3 от Играта.
4. На 24 юни 2024 г. ще бъдат обявени победителите за седмица 4 от Играта.
5. На 01 юли 2024 г. ще бъдат обявени победителите за седмица 5 от Играта, както и големият победител от Играта.

Броят на участията в периода на Играта е ограничен до 5 на седмица. Всеки участник може да се регистрира най-много до 5 пъти на седмица, като за седмица се има предвид разпределението на седмици в Играта, описано в т. 6.3.

Победителите ще получат на личния си електронен адрес, посочен при регистрацията им за Играта, писмо с подател office@levelone.bg и заглавие на писмото „Kikkoman BBQ 2024 – WINNER” с допълнителна информация какво трябва да направят, за да получат по куриер спечелената награда.

ВСЕКИ УЧАСТНИК МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ САМО ЕДНА НАГРАДА.

По време на Играта ще бъдат раздадени 25 (двадесет и пет) седмични награди и 1 (една) голяма награда, всяка от които съдържаща:

Седмични награди: 1 (един) Kikkoman комплект професионални ръкавици за скара и престилка; 1 (един) луксозен BBQ комплект прибори за хранене; 1 (една) дървена BBQ стойка за сосове и подправки; 1 (един) луксозен сет BBQ прибори; 1 (един) комплект BBQ селекция от Kikkoman продукти.

Голяма награда: 1 (един) грил Napoleon TravelQ PRO 285 E.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара